Ece Erken'den reddi miras kararı sonrası yeni adım: Soyadını sildi

Uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasını reddeden Ece Erken’den yeni bir adım geldi. Erken, sosyal medya hesabından ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını sildi.

Haberler 15.05.2022 - 12:09 Son Güncelleme : 16.05.2022 - 09:53

  • 1

    Geçtiğimiz ocak ayında avukat eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonucu kaybeden sunucu Ece Erken, reddi miras kararı sonrası yeni bir adımda bulundu.

    44 yaşındaki Erken, Instagram hesabından ‘Mahmutyazıcıoğlu’ soyadını kaldırarak yeniden kendi soyadı olan 'Erken'i ekledi.

  • 2

    "BAZI AKRABALARIYLA AYNI SOYADI TAŞIMAK İSTEMİYORUM"

    Daha önce eşinin akrabalarının Mahmutyazıcığolu’nun saatini bile istediklerini söyleyen Erken, "Eşinizin soyadını neden sildiniz?" sorusunu yönelten bir takipçisine, “Yaşananlardan sonra bazı akrabalarıyla aynı soyadını taşımamak için. Her gün daha da iğrenç şeyler duyuyorum” yanıtını verdi.
  • 3

    "ÇEVRESİNDE TEK ADAM YOKTU AMA O ADAMDI

    Erken bu gelişmenin ardından, sosyal medya hesabından eşiyle olan eski fotoğraflarını ve videolarını da paylaştı.

    Erken paylaşımlarına, "Çok özledim Şafak'ım. Eminim yukarıdan, cennetten bizi izliyorsun. Oradan bile elinden geleni yaparsın sen. Keşke bir anda gelsen. Şafak'ım adamdı. Çevresinde tek adam yoktu. O adamdı. Hayatım boyunca kalbimde olacaksın" notunu düştü.

  • 4

    "REDDİ MİRAS YAPIYORUM"

    Erken, eşi Mahmutyazıcıoğlu'nun mirasından hak almayacağını ve resmi bir şekilde 'reddi miras' yaptığını sosyal medya hesabından belgelerle duyurmuştu.

  • 5
    Erken, yaptığı paylaşımında “Eşimi çok sevdim ve onu özlemle anıyorum ama rahmetli eşimi yıllardır gelir kapısı olarak gören ve rahmetli olduktan sonra hala görmeye devam eden bu kötü insanlarla ismimin daha fazla yan yana gelmesini istemiyorum. Biz gönülden bağlıydık, öyle kalacağız. Reddi miras yapıyorum. Herkese sevgi ve saygılarımla” demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız