Renee Zellweger: 53 yaşındayım diye artık değerli olmadığımı mı söylüyorsunuz?

Oscar'lı oyuncu Renee Zellweger, 'anti-aging' olarak adlandırılan yaşlanma karşıtı güzellik ürünleri için yapılan reklamları eleştirdi. Amerikalı aktris, "Onların tüm kremlerini, karışımlarını ve bize satmak istedikleri onca çöpü satın alırsak gerçek yaşımıza bakmamıza gerek olmadığını söyleyen tüm bu reklamlar da nesi? Ben 53 yaşındayım diye artık değerli olmadığımı mı söylüyorsunuz?" diye isyan etti.

Haberler ntv.com.tr 08.08.2022 - 14:11

  • 1
    Ünlü oyuncu Renee Zellweger, yaşlanma karşıtı ya da yaşlanmayı geciktirici olarak nitelendirilen güzellik ürünlerine ve reklamlarına tepki gösterdi. The Sunday Times gazetesine konuşan 53 yaşındaki Amerikalı oyuncu, özellikle ‘anti-aging’ olarak adlandırılan güzellik ürünlerini kullanmadığını söyledi.
  • 2

    "50'YE GİRMEK YENİ BİR BAŞLANGIÇ GİBİ GELDİ"

    Zamanı geri almakla hiç ilgilenmediğini belirten Zellweger, “50 yaşına girmek tüm o saçmalıklar olmadan tam bir yeni başlangıç ​​gibi geldi. Kafanızdaki tüm o sesleri ve insanların sizden beklentilerini, projeksiyonlarını dinlemeyi bırakabileceğiniz ve daha özgün bir şekilde kendiniz olabileceğiniz nokta” dedi.
  • 3
    İki Oscar’lı oyuncu, “Hepinize iyi şanslar, çünkü benim yaşıma gelmek için çok fazla hayatta kalmanız gerekiyor; ben gücümü ve sesimi kazandım” ifadesini kullandı.
  • 4
    "Onların tüm kremlerini, karışımlarını ve bize satmak istedikleri onca çöpü satın alırsak gerçek yaşımıza bakmamıza gerek olmadığını söyleyen tüm bu reklamlar da nesi? Ben 53 yaşındayım diye artık değerli olmadığımı mı söylüyorsunuz? Bunu mu söylüyorsunuz?” diye seslenen Zellweger, Mutlak en iyi, en enerjik halinizle siz olmak ile olmadığınız biri olmayı istemek arasında büyük bir fark var. Enerjik ve güzel olmak için yaşınızı kabullenmelisiniz, yoksa özür dileyerek yaşarsınız ve bana göre bu hiç de güzel değil” dedi.
  • 5

    ESTETİK İDDİALARINI YALANLADI

    Bridget Jones'un Günlüğü filmiyle ünlenen ve bir dönem göz kapaklarını kaldırttığı, yüzünü incelttirdiği yönünde estetik iddialarıyla gündeme gelen oyuncu, iddiaları reddetmiş ve şu ifadeyi kullanmıştı:

    “Bu kimseyi ilgilendirmez ancak yüzümü değiştirmeye karar verdiğim ve göz ameliyatı olduğum haberleri gerçek dışı. İşin ilginci, saygın gazeteciler bunu bir tartışma konusu haline getirdi ve asılsız haberler insanların eğlencesi haline geldi. Bu tip şeyler kadınlara karşı nasıl bir çifte standart uygulandığının bir göstergesi. Çok zayıf, çok şişman, yaşını gösteriyor, esmerken daha iyi, selülitli kalçalar, yüz gerdirme skandalı, kelleşiyor, beli kalınlaşmış, çirkin ayaklı, çirkin elli, kötü elbiseli… Atılan başlıklara bakın. Belki de bu başlıklarla insanların nasıl aşağılandığını ve yeni jenerasyonun eşitlik adına bu haberlerden neler öğrendiğini konuşma zamanımız gelmiştir.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız