Adele: Kimse sonsuza kadar müzik yapmamı istemez

Altı yıl aradan sonra Easy On Me ile müzik piyasasına giriş yapan Adele sonsuza kadar şarkı üretmeyeceğini söyledi. En çok kazanan kadın şarkıcılardan biri olan İngiliz sanatçı "Kimse 95 yaşıma bastığımı ya da mızmızlanırkenken beni duymak istemez" dedi.

Haberler 18.10.2021 - 07:33 Son Güncelleme : 24.10.2021 - 07:34

  • 1
    19 Kasım’da piyasaya çıkacak 30 isimli albümünün ilk şarkısı Easy On Me'ı yayımlanyan Adele, müzik endüstrisindeki geleceği hakkında konuştu ve sonsuza kadar şarkı üretmeyeceğini söyledi.
  • 2
    33 yaşındaki şarkıcı BBC Radio 1’dan Greg James’e verdiği röportajda "Bunu sonsuz kadar yapmayacağım ve yapmak da istemiyorum. Başkaları da sonsuza kadar müzik yapmamı istemez" dedi.
  • 3
    Programın sunucusu James dinleyicilerin muhtemelen sonsuza kadar onun parçalarını dinlemek isteyebileceğini söylediğindeyse Adele "Kimse 95 yaşıma bastığımı ya da mızmızlanırken veya arka arkaya sigara içerken beni duymak istemez" diye konuştu.
  • 4

    Independent Türkçe'nin aktardığına göreyse röportajın bir başka noktasında Adele en yakın arkadaşlarının Easy On Me’yi dinlediklerinde hiç etkilenmediklerini söyledi.
  • 5
    Adele "En yakın üç arkadaşıma yazarken Easy On Me’yi söylediğim ufak bir parçayı gönderdim. Ve içlerinden biri şarkıdan hoşlanmadı, bir diğeriyse, 'Eh evet, yine de denemeye devam et' dedi. Sonuncusu da, 'Çalışmakla meşgulüm' dedi. Yani bunlar benim için mükemmel cevaplardı.

  • 6
    Ünlü müzisyen boş zamanlarında genelde müzik yapmadığı için pek çok arkadaşının ve menajerinin "Seni yeniden şarkı söylerken dinlemek güzel" diye tepki verdiğini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız