Bu kışın en romantik filmleri

Sezonun en çok beklenen romantik filmleri belirlendi.

Haberler ntv.com.tr 28.11.2016 - 14:36 Son Güncelleme : 28.11.2016 - 14:37

  • 1

    Bilimkurgudan müzikale, erotizmden animasyona bu sezon beyazperdede farklı türlerden hoşlanan herkes için aşk var. Sinemia, bu sezonun en çok beklenen romantik filmlerini belirledi.

  • 2

    İKİNCİ ŞANS

    Özcan Deniz’in yönettiği ve Asmalı Konak’taki enerjileri ile tüm Türkiye’yi büyülemeyi başaran Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’i yıllar sonra yeniden buluşturan İkinci Şans, 18 Kasım’da vizyona girdi.

    Filmde, matematik öğretmeni olan çok güzel bir kadın Yasemin ile et restoranı sahibi karizmatik gurme Cemal'in yolları kesişir. Yasemin geçmişte yaşadığı yanlış evililiğin yaralarını sarmaya çalışan, attığı adımlara dikkat eden bir annedir. Cemal ise sosyal, geçmişinden kurtulmak isteyen gamsız bir adamdır. Bu zıt karakterli ikilinin tanışması önce kavgalı olacaksa da zamanla hüzünlü bir aşka dönüşecektir. Geçmişlerinin derinlerine indiklerinde ikisinin de ikinci bir şansa ihtiyacı olduğu ortaya çıkar.

  • 3

    MÜTTEFİK

    Brad Pitt ve Marion Cotillard denilince romantizmin doruğa çıkacağı aşikar. İkinci dünya savaşı ortamında geçen romantik hikaye Müttefik, 2 Aralık’ta beyazperdede olacak.

    Romantik savaş türü Müttefik filmi birbirine aşık olan iki apayrı insanı temel alıyor. İstihbarat subayı Max Vatan 1942 yılında Kuzey Afrika’da düşman hattında savaşmaktayken, Fransız direniş savaşçısı Marianne Beausejour ile tanışır. İkili hemen birbirlerine aşık olurlar. Londra'da tekrar bir araya geldiklerinde ise aşkları savaşın büyük baskısına direnip direnememenin sınavını vermek zorunda kalacaktır.

  • 4

    UZAY YOLCULARI

    Bir bilimkurgu filmi ne kadar romantik olabilir diye merak ediyorsanız, Jennifer Lawrence ve Chris Pratt’i buluşturan Uzay Yolcuları’nı 21 Aralık itibarıyla izleyebilirsiniz.

    Yönetmenliğini Enigma filmi ile beğeni toplayan Morten Tyldum üstlendiği yapımın senaryosu, Doctor Strange'in senaryosunu kaleme alan Jon Spaihts'e emanet. Pratt'in ilaç ayarlı uykusundan erken uyanan bir uzay yolcusu olan tamirci Jim Preston'ı canlandırdığı yapımda, Lawrence ise Pratt'in karakteri tarafından yalnız kalmamak için uyandırılan bir diğer yolcu olan New York’lu yazar Aurora'yı canlandırıyor. İkili bu süreçte birbirlerine aşık olsalar da Preston'ın Aurora'nın 100 yıl erken uyandırmış olmasının sebebi olduğunun ortaya çıkması ve gemideki büyük bir teknik arıza ikisi arasındaki gerilimin yükselmesine sebep olacak.

  • 5

    AŞIKLAR ŞEHRİ

    Ryan Gosling ve Emma Stone’ın başrollerinde olacağı Aşıklar Şehri, Los Angeles’ta geçen sanat ve aşk dolu bir hikaye anlatıyor. Müzikal tadındaki filmin vizyon tarihi ise 27 Ocak.

    İkinci uzun metrajlı filmi Whiplash ile 2014 yılının en ses getiren yapıtlarından birine imza atmış olan Damien Chazelle'in yeni projesi, yine müzik üzerinden giden bir hikayeyi ele alıyor. Ryan Gosling'in başarılı bir caz müzisyenini canlandıracağı filmde, Emma Stone ise Los Angeles'ın acımasız düzeninde aktris olmaya çalışan kız arkadaşı Mia’ya hayat verecek.

  • 6

    KARANLIĞIN ELLİ TONU

    Grinin Elli Tonu ile başlayan çok satan kitap serisinin ikinci filmi Karanlığın Elli Tonu, 10 Şubat’ta seyirciyle buluşacak.

    Dakota Johnson ve Jamie Dornan’ın başrollerde yer aldığı filmde, Anastasia tutkulu milyoner Christian Grey ile yaşadığı ilişkisini geride bırakmaya çalışmaktadır. Ancak bu sandığı kadar kolay olmaz. Yeniden bir araya gelen çiftin yaşadıkları zorluklar barışmalarıyla birlikte bitmeyecektir. Christian geçmişinden gelen şeytanları ile yüzleşmek zorunda kalırken, Anastasia da Grey'in geçmişinde kalan ancak onu unutmamış kadınların öfkeleriyle ve kıskançlıklarıyla yüzleşecektir.
  • 7

    GÜZEL VE ÇİRKİN

    Emma Watson’ın efsanevi Belle rolünde karşımıza çıkacağı, sezonun en çok beklenenleri arasında olan Disney klasiği Güzel ve Çirkin’i izlemek için 17 Mart’ı beklemek gerekiyor.

    Disney masalından beyazperdeye uyarlanan filmde, tüccar olan bir adam yolculuğu sırasında fırtınaya yakalanır. Ailesine dönüş yolunda gece konaklayacak bir yer ararken yakınlardaki bir şatoyu görür. Ev sahibi ortada görünmese de her şey konuğun rahatı için ayarlanmıştır. Gitmek üzereyken, gözü en küçük kızı harika bir güle ilişir. Gülü kopan adam şatonun sahibi olan canavarla yüz yüze gelir ve hayatına karşılık kızını canavara teslim etmek zorunda kalır. Tüccarın en küçük kızı olan Belle anlaşmayı kabul ederek canavarın şatosuna yerleştiğinde hiç beklemediği bir aşkın kucağına atıldığından habersizdir.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız