Ewan McGregor: Obi Wan Kenobi'de kullandığımız teknoloji harika

Ewan McGregor, Obi Wan Kenobi disinin çekimlerinin tamamlandığını açıkladı. İskoç oyuncu, "Kullandığımız yeni teknoloji harika, proje hayal kırıklığı yaratmayacak" dedi.

Haberler 23.09.2021 - 09:41

  • 1
    Ewan McGregor, geçtiğimiz gün düzenlenen 73. Emmy Ödül Töreni'nde Halston dizisinde sergilediği performans sayesinde ödüle layık görüldü. İskoç oyuncu, Mini Dizi ya da Antoloji Dizisi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülünün sahibi oldu. Variety'nin sorularını cevaplayan McGregor, Deborah Chow'un yönetmen koltuğuna yerleştiği Disney+ dizisi Obi Wan Kenobi hakkında ipuçları verdi.

  • 2
    50 yaşındaki aktör, "Çekimleri bitirdik ve gerçek anlamda eğlenceliydi. Deborah Chow ile çalışmaktan büyük keyif aldım. Bence hayal kırıklığı yaratmayacak. Bence iyi olacak" dedi.

  • 3
    McGregor, "Çekimlerde yer alırken çok eğlendim ve harika insanlarla çalıştım. Diziyi çekerken kullandığımız yeni teknoloji bir harika ve orijinal üçlemede yer almaktan çok daha farklı bir deneyimdi" diye konuştu.
  • 4

    Obi Wan Kenobi'de The Mandalorian yapımında yoğun bir şekilde tartışıldığı gibi, Lucasfilm, oyuncuların uzaylı arka planların ve konumların eklenebileceği devasa LED ekranlarla çevrili bir odaya yerleştirilmesini sağlayan bir teknoloji olan StageCraft'ı kullanıyor.

    Bu, McGregor'un prodüksiyona çok şey kattığını düşündüğü sürükleyici bir his sağlıyor. McGregor, yeni teknoloji hakkında, daha önce "Eğer bir çöldeyseniz, çölün ortasında duruyorsunuz. Karda iseniz, karla çevrilisiniz ve bir yıldız savaşçısının kokpitindeyseniz, uzaydasınızdır. Bu, kesinlikle çok daha gerçekçi hissettirecek" demişti.

  • 5
    Obi Wan Kenobi'nin yer aldığı ilk film Star Wars Episode I: The Phantom Menace olmuştu. Darth Vader'ın çocukluğundan başlayan filmlerde Anakin Skywalker'ın Jedi ustası Obi Wan Kenobi'ydi. Ancak usta çırak ilişkisi bir süre sonra Anakin'in Obi Wan Kenobi'den nefret etmesine neden oldu ve herkesin bildiği kaçınılmaz sonra Obi Wan Kenobi'nin de katkısının olmasına neden olmuştu.

  • 6
    Dizinin oyuncu kadrosunda orijinal üçlemeden de yer alan Joel Edgerton ve Bonnie Piesse, McGregor'a eşlik edecek. Ayrıca Indira Varma, Moses Ingram, Simone Kessell, Sung Kang, Kumail Nanjiani, Rupert Friend, Benny Safdie ve O’Shea Jackson Jr.'ı projedeki diğer isimler olacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız