Hugh Jackman'lı The Greatest Showman'ın devamı geliyor

Başrolünde Hugh Jackman'ın oynadığı, müzikal show dünyasının doğuşunu anlatan en iyi filmlerden biri olarak kabul edilen müzikal dram filmi The Greatest Showman'in devam filmi geliyor.

Haberler 27.02.2019 - 10:17

  • 1
    P.T. Barnum'un gerçek yaşamından ilham alınarak kaleme alınan The Greatest Showman'in devam filmi geliyor. Yönetmen Michael Gracey, geçtiğimiz yıl gişeleri alt üst eden müzikal film hakkında The Sun Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.
  • 2

    Gracey ""Bir film başarılı olduğunda devamının talep edilmesi normal karşılanır. Şimdi ise bu konu hakkında görüşmeler ve çalışmalar başlatıldı" dedi.

  • 3
    Canlandırdığı Wolverine karakteriyle bir süper kahramanı en uzun süre oynayan aktör olarak Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Avustralyalı oyuncu Hugh Jackman'ın, yeni filmde tekrar başrolde olacağına kesin gözüyle bakılıyor.
  • 4
    Michelle Williams, Zac Efron ve Zendaya gibi performanslarıyla filmde iz bırakan isimlerinse yeni projedeki gelecekleri şimdilik bilinmiyor.
  • 5
    Yeni projenin ilk filmden bağımsız mı olacağı yoksa devamı niteliğinde mi çekileceği bilinmese de  Hugh Jackman daha önce konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Bu filmi ve karakteri çok sevdim. Bu film, hayatımın en harika kısımlarından birini oluşturuyor. Eğer gerçekten bu film ile ilgili doğru yönde olduğumu hissettiren bir fırsat tanınırsa, şapkamı kafama geçirir ve filme geri dönerim" demişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız