The Accountant'ın devam filmi geliyor

Yönetmenliğini yaptığı Live By Hight ile gişede hüsran yaşayan Ben Affleck; Christian Wolff karakterine hayat verdiği The Accountant  (Hesaplaşma) ile yeni bir maceraya hazırlarıyor.

Haberler 29.06.2017 - 15:22

  • 1
    Çocukken otizm tanısı konmuş matematik dahisi Christian Wolff'un (Ben Affleck) büyük suç teşkilatları için muhasebecilik yapmasını anlatan The Accountant filminin devamı geliyor.
  • 2
    Warner Bros, ilk filmle beklenenin ötesinde bir başarı elden projeyi gelecek planları arasına aldı.
  • 3
    Yönetmen Gavin O'Conner ve senarist Bill Dubuqe'nin hali hazırda görüştüğü The Accountant 2 için söylentiler başladı.
  • 4
    Jon Bernthal'ın da devam filminde yer alması isteniyor.
  • 5
    Yönetmen O'Connor'ın yoğunluğu nedeniyle projeye ne zaman başlanacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.
  • 6

    The Accountant'ın konusu: 

    Christian Wolff dahi denebilecek bir matematik uzmanıdır. İnsanlardan çok rakamlarla içli dışlı olan karakter normal bir muhasebe uzmanı gibi görünse de aslında dünyanın en tehlikeli suç örgütleri için freelance olarak çalışmaktadır.

    Hazine Bakanlığı'nın Suç Yürütme Birimi kendisini araştırmaya başladığında dikkat çekmemek için sıradan gördüğü tehlikesiz bir müşteriyle anlaşan uzman, robotik şirketinde çalışan muhasebe uzmanı kısa bir sürede müşterisinin o kadar da sıradan bir problemi olmadığını fark eder.

    Christian hesaplarda keşfettiği milyonlarca dolar tutan tutarsızlık üzerine çalıştıkça başına açılan tehlike de büyümeye başlar...

    Gavin O’connor’ın yönetmenliğini üstlendiği gerilim-aksiyon filminde başrolleri Ben Affleck ile Anna Kendrick üstlenirken, filmin kadrosunda J.K. Simmons, Jon Bernthal ve Cynthia Addai-robinson gibi isimler yer alıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız