The Walking Dead'in yıldızı Jeffrey Dean Morgan'dan yeni bölümler için ipucu

The Walking Dead dizisinde Negan karakterine hayat veren Jeffrey Dean Morgan yeni bölümler hakkında konuştu. Morgan, Lauren Cohan ile karşılık oynamak için çok heyecanlı olduğunu dile getirdi. 

Haberler 19.10.2020 - 14:25

  • 1
    The Walking Dead'in yıldızı Jeffrey Dean Morgan, geçtiğimiz günlerden yayınlanan dizinin 10. sezonunda diğer karakterlerin eski caniye kefil mi olacağı, yoksa Maggie'yi ikna etme işini ona mı bırakacaklarını görmenin ilginç olacağına işaret etti.

  • 2
    Morgan şu ifadeleri kullandı: "Birilerinin Maggie'ye Negan'ın geçen sürede neler yaptığını anlatıp anlatmayacağını veya burada temiz bir sayfa açmayı Negan'a bırakıp bırakmayacaklarını görmek ilginç olacak. Bence bu program direktörü ve yapımcıların halledeceği bir iş."

  • 3
    Maggie'nin Negan'ın iyi eylemlerine nasıl tepki vereceği sorulduğunda ise yapımcı Kang sessiz kalma hakkını kullanarak şöyle yanıtladı: "Gelecek bölümlerde göreceksiniz."

  • 4
    "Bu cevap hiç bir şeyi doğrulamıyor gibi görünebilir ama cevabın 2021 başında çıkacak bonus bölümlerde açıklığa kavuşacağının teminatını veriyor, dolayısıyla 11. sezona kadar beklememiz gerekmeyecek" diyen yapımcı, "Yeniden buluşmaları nasıl giderse gitsin Morgan, işe başlayıp Cohan'la yeniden aynı sahnelerde yer almak için sabırsızlandığını söyledi" ifadelerini kullandı.


  • 5
    Morgan, Lauren Cohan yeniden karşılıklı oynamak için "Çok heyecanlıyım. Lauren'la bunu biraz konuştuk, ikimiz de işin gidişatını heyecanla bekliyoruz" diye konuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız