Troller Dünya Turu'nun (Trolls World Tour) rekoru Hollywood'da dengeleri değiştirebilir

Corona virüs nedeniyle sinema salonlarının kapatılmasıyla dijital olarak yayınlanan Troller Dünya Turu'nun (Trolls World Tour) izlenme rekoru kırması Universal Pictures'ı cesaretlendirdi. Film şirketi bundan sonraki bazı filmleri için de benzer bir strateji yürüteceğini açıklayınca  dünyanın en büyük sinema salonu zinciri olan AMC Theatres, böyle bir durumda Universal’ın filmlerini salonlarında göstermeyeceğini açıkladı. Hollywood'da dengeleri değiştirebilecek tartışma devam ediyor. 

Haberler 01.05.2020 - 08:24

  • 1
    Universal Pictures'ın, corona virüse karşı filmlerinin küresel sinema yayınlarıyla aynı gün evlerde yani dijital platformlarda yayınlanması sağlayacak adımı yeni bir krize neden oldu.

  • 2
    The Wall Street Journal'da yayınlanan makalede Troller Dünya Turu'nun (Trolls World Tour) izlenme rekoru kırmasından cesaret alan Universal'ın sinema salonları açıldıktan sonra da bazı filmler için aynı stratejiyi yürüteceğini açıklandı.
  • 3

    Dünyanın en büyük sinema salonu zinciri olan AMC Theatres ise bu duruma tepki gösterdi ve böyle bir durumda Universal’ın filmlerini salonlarında göstermeyeceğini açıkladı.

  • 4
    Dünya genelinde binden fazla lokasyonda sinema salonları olan AMC Theatres’ın bu kararı sinema salonu işletmecilerinin bu konuda ne kadar ileri gitmeye hazır olduğunu gözler önüne serdi ve
    Hollywood’da dengeleri değiştirebilecek bir tartışma başladı.
  • 5
    Troller Dünya Turu'nun (Trolls World Tour) yakaladığı başarının pandemi dönemine özel olduğu ve bunun Hollywood’da yeni normal olarak kabul edilemeyeceği savunuluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız