‘Valerian’dan özel efekt rekoru

Cara Delevingne, Rihanna ve Dane DeHaan’ın başrollerde yer aldığı ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ filmi tam 2 bin 355 tane özel efektle 'Star Wars:Rogue One'ın rekorunu kırdı.

Haberler 21.07.2017 - 12:18

  • 1

    Vizyon için gün sayan yeni film ‘Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu’ kullandığı özel efektlerle adından söz ettiriyor. 27 Temmuz’da göeterime girecek olan Luc Besson'un yönettiği filmde tam 2 bin 355 tane özel efektli sahne çekildi. Bu, Gareth Edwards'ın yönetmenliğini üstlendiği ‘Star Wars:Rogue One'dan 600 adet daha fazla özel efektli sahne anlamına geliyor.  

  • 2

    Bruce Willis'in başrolde yer aldığı ‘5. Element’ filmini de yöneten Luc Besson'un bu filmden küçük bir sahneyi de Valerian filminde kullandığı öğrenildi.

  • 3

    Modellikten oyunculuğa terfi eden filmin başrol oyuncularından Cara Delevingne, özel efektli sahneler için, “Yaklaşık altı ay boyunca görsel efekt çekimlerini gerçekleştirdik. Bunun sadece iki haftası normal çekimler için harcandı” dedi.

  • 4

    Cara Delevingne’in yanı sıra Dane DeHaan, Rihanna, Clive Owen, Ethan Hawke, Herbie Hancock, Kris Wu ve Alain Chabat’ın da başrollerde yer aldığı filmin konusu şöyle:

  • 5
    Valerian ve Laureline, insanların yerleşim alanlarına uygulanacak emirleri taşıyan bir operasyon biriminde görevlidirler. Savunma Bakanlığı'nın emriyle ikili, etkileyici bir şehir olan Alpha'ya görevlendirilirler.
  • 6

    Alpha, evrendeki pek çok farklı türün bilgi, deneyim ve kültürlerini paylaşmak için yüz yıllardır bir araya geldiği bir şehirdir. Fakat şehrin merkezinde bir gizem vardır; karanlık bir güç bu şehrin huzur dolu ortamını tehdit etmektedir. Valerian ve Laureline'nin görevi bu güç aktif olup Alpha'yı ele geçirmeden önce hem şehri hem de tüm evrenin geleceğini kurtarmaktır.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız