Four Seasons'ın Akdeniz'deki son durağı Bodrum olacak

Kanadalı Four Seasons şirketi son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarda Akdeniz'e yöneldi. Tunus'taki otelini açan, Yunanistan'daki projesi için ise gün sayan şirket, bölgedeki en büyük yatırımını ise Tay Group ile Bodrum'da gerçekleştiriyor. Projenin 2020'de bitmesi planlanıyor.

Haberler 13.03.2019 - 12:17

  • 1

    Akdeniz otel zincirlerinin yeni gözdesi konumuna geldi. Kanadalı zincir otel şirketi Four Seasons da, son yıllarda gerçekleştirdiği yatırımlarla Akdeniz bölgesindeki otel sayısını arttırıyor.

    2017 yılına kadar Güney Fransa, Beyrut ve İskenderiye’deki otelleriyle Akdeniz turizmine katkıda bulunan otel zinciri; 2017 yılının sonunda Tunus’taki yeni otelinin kapılarını açtı. Önümüzdeki aylarda ise Yunanistan’ın başkenti Atina’daki Astir Palace’ı hizmete alacak.

    ABD'NİN EN İYİ OTELLERİ SIRALAMASINDA FOUR SEASONS DAMGASI

  • 2

    2020 YILINDA AÇILACAK

    Four Seasons’ın bölgedeki en büyük yatırımı ise inşaat çalışmaları devam eden Four Seasons Resorts and Private Residence Bodrum olacak. Akdeniz çanağının en büyük resort’u olacak projenin 2020 yılında açılması planlanıyor.
  • 3
    Hali hazırda Türkiye’de iki Four Seasons markalı otel bulunurken, Bodrum’da açılacak projeyle Türkiye, dünyada üç Four Seasons’a ev sahipliği yapan ender ülkelerden biri olacak.
  • 4
    Bodrum’daki projenin yatırımcılığını ise aynı zamanda İstanbul’daki iki otelin de yatırımcısı olan Tay Group üstleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız