Sözleşmesi biten 5 yıldız futbolcu

Mesut Özil'in Arsenal ile sözleşmesi haziran ayının sonunda bitiyor. Bu durum İngiltere ve Almanya arasında aylardır bir tartışma konusu haline geldi. Öte yandan, Özil sözleşmesi biten tek yıldız futbolcu değil. Kaynak: Deutsche Welle

Haberler ntv.com.tr 11.01.2018 - 09:12

  • 1

    MESUT ÖZİL / ARSENAL

    Arsenal'in yıldız oyun kurucusu Mesut Özil'in 2018'de nereye transfer olacağı aylardır spekülasyonlara neden oluyor. 2013'te Arsenal formasını giyen futbolcu İngiltere Premier Lig'de 134 maçta 27 gol ve 50 asiste imza attı. Özil'in Londra'da kalma olasılığı var ancak istediği fiyat buna engel olabilir. Gitmeye karar verirse seçeceği kulüpler arasında Manchester United, Schalke ve Juventus mevcut.
  • 2

    LEON GORETZKA / SCHALKE

    Schalke, 2013'te Bochum'dan transfer ettiği Goretzka'yı elinde tutmak istiyor. Ancak Bundesliga'da sergilediği başarı nedeniyle Goretzka'ya hem Barcelona, hem de Bayern Munih talip. Schalke'nin altın yumurtlayan tavuğunu bu yaz Bavyeralılara kaptırma olasılığı var.
  • 3

    EMRE CAN / LIVERPOOL

    Daha önce Bayern Munih ve Bayer Leverkusen'de top koşturan Emre Can, her ne kadar kendine İngiltere'de başarılı bir kariyer yapmış olsa da Liverpool'lu hayranları tam olarak inandırabilmiş değil. Can'ın yeteneği ve daha 23 yaşında yaklaşık 150 üst seviye maçta oynamış olması onu Bundesliga'daki birçok kulüp için çekici bir hedef haline getiriyor. Can'ın Juventus'a transfer olma ihtimali de mevcut.
  • 4

    SVEN ULREİCH / BAYERN MÜNİH

    Sezonun başında Ulreich'in serbest transfere uygun olduğu pek göze çarpmamıştı. Ancak Stuttgart'ın eski kalecisinin sakatlanan Manuel Neuer'in yerine geçerek gösterdiği başarı ününü artırdı. Jupp Heynckes, Ulreich'te gözü olduğunu da açıkladı. Roman Bürki'nin eleştirilerin odağında ve Roman Weidenfeller'in ise 37 yaşına geldiği düşünülürse Ulreich, Borussia Dortmund'a da transfer olabilir mi?
  • 5

    MAX MEYER / SCHALKE

    Schalke'de bir yıldız daha doğuyor olabilir. Meyer, Domenico Tedesco'nun rehberliğinde bu sezon potansiyelini ortaya koymaya başladı. Schalke'nin genç teknik direktörü orta saha oyuncusunun ''harika bir performans sergilediğini ve performansında görülen gelişmenin kendileri için gurur verici olduğunu'' söyledi. Genç yıldız, Tottenham ve Barcelona gibi takımların da ilgisini çekmeyi başardı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız