Chrissy Teigen yanaklarındaki yağları aldırdı

ABD'li eski model Chrissy Teigen, bıçak altına yatarak yanaklarını küçülttü. Teigen'in yanak yağlarını aldırdıktan sonraki hali, hayranları tarafından eleştirildi.

Haberler ntv.com.tr 16.09.2021 - 11:56

  • 1

    ABD'li eski model Chrissy Teigen, belirgin yanaklarından artık vazgeçti. 35 yaşındaki yıldız isim, estetik operasyonla yanaklarını küçülttü.  

    Instagram’ın hikaye bölümünde ünlülerin doktoru olarak tanınan Jason Diamond’a gittiğini söyleyen Teigen, yanak yağlarını aldırdığını açıkladı.  

  • 2

    3 ve 5 yaşlarında iki çocuk annesi olan Teigen, daha önce yanaklarının alkol tüketimi yüzünden yağlandığını söyledi. Teigen, yanaklarının yeni halini beğendiğini de belirtti.  

  • 3

    Hayranları Teigen'daki bu değişimini beğenmedi. Modelliği bırakan, yemek kitabı yazarlığı yapan Teigen’in yeni hali, yapay göründüğü eleştirisi aldı. Bazı hayranları da yaptırdığı estetik operasyonu gizlemeden, samimi şekilde sosyal medyadan paylaşmasını takdir etti.

  • 4

    Teigen, geçen yıl da göğüslerinin büyük görünmesinden rahatsız olduğu için meme silikonlarını çıkarttığını açıklamıştı. Ünlü yıldız, “Kendi bedenimde elbise giydiğimde fermuarı kapatabilmek istiyorum, rahatlıkla göbeğime ulaşabilmek istiyorum” demişti.

  • 5
    Teigen, ünlü müzisyen John Legend ile evli. Legend, 2019 yılında People dergisi tarafından “Yaşayan En Seksi Erkek" seçilmişti.
  • 6
    Ünlü çift 2013 yılında evlenmiş, 5 yaşında Luna adında bir kızları ve 3 yaşında Miles Theodore adında bir oğulları olmuştu. Çift, üçüncü bebeklerini doğumdan önce kaybetmiş, düşük acısını sosyal medyada hayranlarıyla paylaşmıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız