Leonardo DiCaprio denize düşen adamı kurtardı

Karayipler’de kiraladığı yatla seyahat eden Leonardo DiCaprio, cruise gemisinden düşen ve denizde 11 saat boyunca hayatta kalma mücadelesi veren bir kişinin hayatının kurtarılmasını sağladı. 

Haberler ntv.com.tr 09.01.2020 - 13:40 Son Güncelleme : 09.01.2020 - 13:42

  • 1

    GEMİDEN DÜŞTÜ

    Hollywood’un Oscar’lı yıldızı Leonardo DiCaprio, Karayipler’de tatil yaparken, alkollü olduğu söylenen ve cruise gemisinden denize düşen birinin hayatının kurtarılmasında etkili oldu. 

  • 2

    11 SAAT KURTARILMAYI BEKLEDİ

    Kız arkadaşı Camila Morrone ve arkadaşlarıyla birlikte Karayipler’deki St Bart bölgesinde ykiraladığı yatla gezint,iye çıkan 45 yaşındaki Amerikalı oyuncu, 11 saat suda kalan kişinin kurtarılmasında rol oynadı. DiCaprio ve beraberindekiler, St. Martin Adası yakınında, Club Med adlı gemiden suya düşen 24 yaşındaki bir kişinin imdat çağrısını duydu.

  • 3

    DiCaprio'nun içinde bulunduğu yatın kaptanı yönünü değiştirdi ve yardım çağrısında bulunan adamı aramaya başladı. People'ın haberine göre, adamın suya düşmesinin üzerinden saatler geçmesine rağmen onu arayan tek tekne DiCaprio’nun içinde bulunduğu yat oldu. 

  • 4

    İLK YARDIM DICAPRIO'DAN

    11 saatlik suda mücadelenin ardından, yardım bekleyen adam, DiCaprio’nun yatındaki kişiler tarafından sudan çıkarıldı. Suya düşen adamın kurtarılması, havanın kararmasından ve büyük bir fırtınanın çıkmasından bir saat öncesine denk geldi.

    Düşen adama, sahil güvenlik yetkililerinin gelmesinden önce, DiCaprio’nun yatında, yiyecek, su ve kıyafet verildi.

  • 5

    Club Med gemisinin kaptanı, DiCaprio ve arkadaşlarının denize düşen kişinin şansı olduğunu söyleyerek, boğulmasına sadece birkaç dakika kala kurtarıldığını belirtti.

  • 6

    "PİYANGOYU İKİ KEZ KAZANMAK GİBİ"

    The Sun gazetesine konuşan bir kaynak, “Kaptan, gencin hayatta kalmasının tıpkı büyük ikramiyeyi iki kez kazanmak gibi bir milyarda bir şans olduğunu söyledi" ifadesini kullandı.

  • 7

    TATİLE DEVAM

    Öte yandan DiCaprio, kız arkadaşı Camila Morrone ile bir haftadan uzun bir süredir Karayipler’de tatil yapıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız