Magazin ve sanat turu (27 Temmuz 2020)  

27 Temmuz 2020'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 27.07.2020 - 17:43

  • 1

    Blackpink'in yıldızı Lalisa Manoban moda ikonu oldu

    Şarkıları izlenme rekoru kıran Blackpink grubunun Instagram'da yaklaşık 40 milyon takipçili üyesi Lalisa Manoban, moda devi Bulgari'nin yeni marka elçisi oldu.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 2

    Survivor Aycan Yanaç: Elendikten sonra öğrenince şok oldum


    Survivor 2020 yarışmacısı ve milli futbolcu Aycan Yanaç, kendisinin Dominik'te olduğu dönemde A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör'ün yaptığı açıklamalara yanıt verdi. “Elendikten sonra bunu öğrendim. Bunu öğrenince üzüldüm ve şok oldum" diyen Yanaç, “Necla hoca olduğu sürece milli takımdan teklif gelse de kabul etmem" ifadelerini kullandı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 3

    Boris Johnson'dan obeziteyle mücadeleye destek:Az yemek, yürüyüş ve egzersiz

    Corona virüse yakalanıp iyileşen İngiltere Başbakanı Boris Johnson, halkın bu yaz kilo vermesi gerektiğini vurgulayarak, Az yemek, yürümek ve egzersiz önerisinde bulundu.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 4

    Bergüzar Korel'den yeni tatil kareleri (Ünlülerden tatil paylaşımları / 2020)

    Corona virüs önlemleri kapsamında normalleşme adımlarının atılmasının ardından ünlü isimler soluğu tatilde aldı. Birçok ünlü rotasını Ege ve Akdeniz'e çevirdi. Son olarak Babil dizisinin yıldızı Halit Ergenç'in eşi Bergüzar Korel'den yeni tatil kareleri geldi. İşte sezonu açmaya başlayan bazı ünlülerin tatillerinden kareler...

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 5

    Miley Cyrus'tan yeni malikaneye 4.5 milyon dolar

    Hannah Montana serisiyle çocuk yaşta şöhreti yakalayan Miley Cyrus, Los Angeles'ta ünlülerin yaşamak için sıklıkla tercih ettiği Hidden Hills bölgesinden 4.5 milyon dolar ödeyerek bir malikane satın aldı. 

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 6

    77. Venedik Film Festivali’nin yarışma jürilerinde yer alacak isimler açıklandı

    77. Venedik Film Festivali’nin Ana Yarışma jürisinde Cate Blanchett, Christian Petzold, Cristi Puiu, Joanna Hogg, Veronika Franz, Ludivine Sagnier ve Nicola Lagioia yer alacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 7

    Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu'ndan maskeli poz (Corona günlerinde ünlüler)


    Sanat, spor ve eğlence dünyasının bilinen isimleri de corona günlerinde tedbirlerini alıyor ve sosyal medya hesaplarından bazı paylaşımlarda bulunuyor. Son olarak Megastar Tarkan ile eşi Pınar Tevetoğlu ile birlikte çektiği maskeli fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı. İşte yerli ve yabancı isimlerin corana virüse karşı aldığı önlemler ve karantina paylaşımları...

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 8

    Sümela Manastırı ve Ayasofya Camii açılıyor

    Trabzon’da restorasyon çalışmaları tamamlanan Sümela Manastırı ve Ayasofya Camii, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un katılımıyla düzenlenecek törenlerle yarın ziyarete açılacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 9

    George Clooney hem yapımcı hem yönetmen koltuğunda

    George Clooney, Amazon Studios ile J.R. Moehringer'ın büyüme hikayesi barındıran romanından uyarlayacağı The Tender Bar adlı uzun metrajlı filmi yönetmek ve yapımcılığını üstlenecek.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 10

    Perge'de 1700 yıllık kadın heykeli bulundu

    Antalya'nın Aksu ilçesindeki Perge Antik Kenti'nde, 1700 yıllık kadın heykeli keşfedildi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 11

    2 bin 700 yıllık tapınağın taş süslemeleri işleniyor

    Urartu Kralı II. Rusa tarafından Van Gölü'ne hakim tepeye yaptırılan Ayanis Kalesi'nde yürütülen kazı çalışmalarının bu yılki bölümünde, 2 bin 700 yıllık tapınağın duvarlarındaki işlemeli taşlar birleştirilerek yerlerine yerleştiriliyor.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 12

    Game of Thrones'un devam dizisinden yeni ayrıntılar

    Game of Thrones’un öncesinde yaşananları konu alacak House of Dragon dizisinden yeni ayrıntılar geldi. George R. R. Martin’in Ateş ve Kan kitabından uyarlanacak dizi Targaryen ailesini ele alacak ve Ejderhaların Dansı’ndaki bazı olaylara da yer verecek.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 13

    Oscar ödüllü en yaşlı oyuncu Olivia de Havilland hayatını kaybetti

    Hollywood'un altın çağı olarak tanımlanan dönemde yıldızı parlayan Oscar ödüllü en yaşlı oyuncu Olivia de Havilland 104 yaşında yaşamını yitirdi.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 14

    Volkanik parka UNESCO'dan tam not

    Manisa'daki "Kula Jeoparkı" volkanik kalıntılar ve yeryüzü şekilleriyle dikkat çekiyor. UNESCO incelemelerinin ardından örnek gösterilen jeopark için turizm hedefleri büyüdü.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 15

    Tunç Çağı'na ait kalıntılara ulaşılan Alacahöyük'te kazılar başlıyor

    Çorum'da bulunan Alacahöyük'teki arkeolojik kazı çalışmaları, 3 yıllık aranın ardından yeniden başlıyor. Eski Tunç Çağı'na ait 13 kral mezarının da bulunduğu alanda, 15 kişilik ekip görev alacak.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

  • 16

    Külünçe'nin sofralara yolculuğu başladı

    Şanlıurfa'da bayram sofralarının vazgeçilmez lezzetinden olup coğrafi işaret belgesiyle tescillenen Aligör külünçesi'nin, Kurban Bayramı öncesi üretimi arttı.

    HABER DETAY-TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız