Magazin ve sanat turu (4 Şubat 2021)

4 Şubat 2021'de Türkiye ve dünyada magazin ve sanat gündeminde hangi gelişmeler yaşandı? Sanat ve magazine dair dikkat çeken haberler, son dakika gelişmeleri ve daha fazlası... İşte günlük koşuşturma içinde gözden kaçırmamanız gerekenlerden oluşan magazin ve sanat turu...

Haberler 04.02.2021 - 17:30 Son Güncelleme : 04.02.2021 - 19:15

  • 1

    Alex Rodriguez ile Jennifer Lopez ilişkisinde kriz: Aldatma iddiası

    Bir süredir birlikte olan iki yıl önce nişanlanan Alex Rodriguez ile Jennifer Lopez çiftinin ilişkisinde kriz olduğu hatta Rodriguez'in Lopez'i aldattığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 2

    Elit İşcan’ın cinsel saldırıyla suçladığı Efecan Şenolsun'a 10 yıl hapis istemi

    Oyuncu Elit İşcan’a yönelik cinsel saldırıda bulunarak hakaret ve küfür ettiği gerekçesiyle 17 yıl 4 aya kadar hapsi istenen oyuncu Efecan Şenolsun’un yargılandığı davada mütalaa çıktı. Savcı, Şenolsun’un ‘alenen hakaret’ suçuna ilişkin delil elde edilemediğinden beraatini isterken, ‘cinsel saldırı’ suçundan ise 10 yıla kadar hapisle cezalandırılması talep etti.

    ABER DETAY - TIKLA OKU

  • 3

    Annesinden Brad Pitt'e: Jennifer ile yeniden evlen

    2005'te ayrılmalarına rağmen hala gösteri dünyasının gündeminde yer alan Brad Pitt ve Jennifer Aniston hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Pitt'in annesi Jane Pitt'in, oğlunun Aniston ile yeniden evlenmesini istediği konuşuluyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 4

    Maradona’nın ölmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı

    Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona’nın hayatını kaybetmeden önceki son görüntüleri ortaya çıktı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 5

    Rihanna, Hintli çiftçilerin sesi oldu: Neden bu meseleyi konuşmuyoruz?


    Rihanna, Hindistan'da tartışmalara yol açan tarım kanunlarını protesto için aylardır eylem yapan çiftçilere dikkat çekti. Barbadoslu şarkıcının Tweet'i üzerine ünlü isimlerden çiftçilere destek mesajları yağdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 6

    Salvator Mundi’nin eli sonradan mı eklendi?


    Tarihin en önemli ressam ve mucitlerinden olan Leonardo da Vinci’nin Salvator Mundi tablosuyla ilgili tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Tablodaki ellerin ve kolların resme sonradan dahil edilmiş olabileceğini iddia etti.


    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 7

    Eczacılar Birliği'nden gıda reklamlarında yer alan ünlülere uyarı

    Sosyal medyada takviye edici gıda reklamlarında yer alan ünlülere Eczacılar Birliği'nden uyarı geldi. Eczacılar tarafından yapılan açıklamada bilinçsiz tüketimin önüne geçmek amacıyla ünlülere hitaben “Bu tarz ürünlerin reklamlarında yer almamanızı rica ediyoruz” denildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 8

    Demi Moore: Kendimi özel hissettim


    Podyuma çıktığı Paris Moda Haftası'nda yüzündeki değişimle gündem olan ancak daha sonra makyaj hilesi kullandığı anlaşılan Demi Moore sessizliğini bozdu. Amerikalı oyuncu defilede kendini özel ve büyülü hissettiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 9

    Ablasından Mariah Carey'e kitap davası


    Alison Carey, annesi Patricia Carey'den sonra ablası Mariah Carey'e de dava açtı. Carey ablasının anı kitabı nedeniyle manevi zarar gördüğünü, depresyona girdiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 10

    Survivor Sahra Işık'ın değişimi

    İki kez katıldığı Survivor ile adını geniş kitlelere duyuran ve Instagram'da yaklaşık 500 bin takipçiye ulaşan Sahra Işık yıllar içindeki değimini gözler önüne seriyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 11

    Johnny Depp'in avukatlarından yeni hamle


    Johnny Depp'in avukatları, Amber Heard'ü karşı açılan tüm davaların kaybedilmesinin ardından yeni bir hamle yaptı. 57 yaşındaki oyuncunun hukuk ekibi mahkemenin kararına karşı çıkmak için mücadele başlattı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 12

    İbo Show'da dev isimler bir arada

    Yayınlandığı tarihten beri cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan İbo Show, bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan’ı konuk ediyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 13

    Angelina Jolie: Aksiyon yıldızı olduğum zamanlar vardı


    Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, annesini genç yaşta kaybetmesinin ardından yaş almanın kendisi için bir zafer anlamına geldiğini söyledi. Geçenlerde bir trambolin gördüğünü ve çocuklarım ona "Anne sakın yapma, bir yerini inciteceksin" diye bağırdığını belirten oyuncu "Aksiyon yıldızı olduğum zamanlar vardı, şimdiyse çocuklar bana neler diyor" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU


  • 14

    Acun Ilıcalı'dan Esat Yontuç'un annesi Emel Yontuç paylaşımı: Seni hep kızlarıma örnek göstereceğim


    Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından çocukluk arkadaşı ve ortağı Esat Yontuç'un annesi Emel Yontuç'un vefatıyla ilgili duygusal bir mesaj paylaştı.


    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 15

    En çok dinlenenlerde Teoman zirvede

    Dijital müzik platformu Muud, ocak ayının en çok dinlenenler listesini yayınlandı. Yerli albümler kategorisinde, yeni albümüyle Teoman zirveye otururken yabancılar listesine ise The Weeknd damga vurdu. İşte en çok dinlenen şarkılar ve sanatçılar...

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 16

    Ambulance filminin çekimlerinden fotoğraflar


    Jake Gyllenhaal ve Eiza Gonzalez'in başrollerini paylaştığı Ambulance filminin Los Angeles'ta devam eden çekimlerinden set fotoğrafları sızdı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 17
    Aslı Tandoğan ve Başak Karahan Menajerimi Ara'da

    Star’ın sevilen dizisi Menajerimi Ara’nın Pazar günü ekrana gelecek 24. bölüm konukları oyuncu Aslı Tandoğan ve sosyal medya fenomeni Başak Karahan olacak.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 18
    Günlük burç yorumları - 4 Şubat 2021

    Öfkemize yenilebiliriz

    Bugün Ay, Mars ile mücadele ediyor. O nedenle kolay öfkelenip, incir kabuğunu doldurmayacak konularda sorun yaşayabiliriz. Dikkat!

    HABER DETAY - TIKLA OKU



  • 19

    Spiker Meltem Acet şikayetçi oldu: Bana zarar verebilir

    Spiker Meltem Acet, gittği mekanları arayan ve kendisini eşi gibi tanıtan kişiden şikayetçi olarak, "Ruhsal problemleri olduğunu ve bana zarar verebileceğini düşünüyorum” dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 20

    Kim Kardashian ile Kanye West boşanmasında yeni iddia: 500 çift spor ayakkabısını evden taşıdı

    Boşanma aşamasında oldukları öne sürülen Kim Kardashian ile Kanye West'in birbirleriyle iletişimi tamamen kopardığı belirtilirken, West'in başka eşyalarıyla birlikte çok değer verdiği spor ayakkabısı koleksiyonunu da evden taşıdığı iddia edildi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 21

    Bizimkiler'in 'Halil'i Oktay Sözbir anılıyor

    Bizimkiler dizisinde oynadığı Halil karakteriyle hafızalarda yer bulan İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Oktay Sözbir'in vefatının üzerinden 15 sene geçti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 22

    Edis dünyaya açılıyor

    Şarkıcı Edis, dünyanın en büyük müzik şirketlerinden biri olan Warner Music Group ile anlaştı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 23

    Donald Trump’ın helikopter pisti yıkılıyor

    “Eski başkan” sıfatını almasından sonra, Donald Trump’ın başkanlık ayrıcalıkları da elinden alınıyor. Yasak olmasına rağmen Florida’daki evinde sırf başkanlık işlerinde kullanması için izin verilen helikopter pisti kaldırılıyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 24

    2021 Altın Küre Ödülleri’nde kadınlar tarih yazdı

    Bu yıl 78’incisi düzenlenen Altın Küre Ödülleri için dün açıklanan adaylarda kadınlar öne çıktı. En İyi Yönetmen dalında Altın Küre tarihinde ilk kez üç kadın aday gösterilirken, En İyi Film ve En İyi Kadın Oyuncu adaylıklarına kadın hikayelerini konu alan filmler damga vurdu.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 25

    Simit bayıldı için patent başvurusu

    Gaziantep'te simitçi Ömer Aksu, yoğun ilgi gören simit ve imambayıldı yemeğini birleştirerek yeni bir lezzet ortaya çıkardı. Kahvaltının vazgeçilmezleri arasında yer alan simidi öğle veya akşam yemeği sofralarına taşıyan Aksu, 'Simit bayıldı' adını verdiği ve yoğun ilgi gören lezzetin patentini almak için başvuru yaptı.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 26

    Rap şarkıcısı Lil Uzi Vert'in alnında 24 milyon dolarlık pembe elmas

    Amerikalı rap şarkıcısı Lil Uzi Vert, kendine 24 milyon dolara mücevher satın aldı. Ünlü şarkıcı, alnına yapıştırılan pembe elmas için dört yıl boyunca para biriktirdiğini söyledi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 27

    Menajerimi Ara 24. yeni bölüm fragmanı

    Star'ın sevilen dizisi Menajerimi Ara'nın 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Kıraç, kızı Dicle'yi nüfusuna geçirmek istediğini söylüyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 28

    Tarihi dizi ve filmler kılıca ilgiyi artırdı

    Son dönemdeki tarihi dizi ve filmler, kılıçlara ilgiyi artırdı. Özellikle Selçuklu ve Osmanlı dönemlerinin anlatıldığı dizilerde padişah ve veliahtlarının kullandığı kılıçların ilgi gördüğünü söyleyen bıçak ustaları, online siparişlere yetişmek için fazla mesai yaptıklarını belirtti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 29

    İş Sanat Masal Tiyatrosu'nda çocuklar için dört oyun

    İş Sanat’ın her hafta pazar günleri sosyal medya hesapları ve internet sitesinden yayınladığı İş Sanat Masal Tiyatrosu kapsamında Oz Büyücüsü, Cüceler ve Ayakkabıcı, Güzel ve Çirkin, Ağustos Böceği ile Karınca oyunları çocukları bekliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 30

    Mert Fırat ve Didem Balçın'dan 'Sahne Tozu Yutanlar' söyleşisi

    Zorlu PSM’nin farklı sanat dallarını icra eden sanatçıları bir araya getirdiği yeni dijital serisi 'Sahne Tozu Yutanlar'da bu hafta ünlü oyuncular Mert Fırat ve Didem Balçın sohbet etti.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 31

    Elit İşcan'dan Efecan Şenolsun açıklaması: Tehdit edildim, adalet yerini bulsun

    Yaşamayanlar dizisinin setinden meslektaşı Efecan Şenolsun tarafından taciz edildiğini öne sürerek davacı olan Elit İşcan yaptığı yeni açıklamada, Şenolsun’un kız arkadaşı tarafından tehdit edildiğini ve yargılayıcı yorumlara maruz kaldığını belirterek, adaletin yerini bulmasını istediğini ifade etti. Şenolsun ise, "11 kişi görgü tanığı olarak dinletilmiş hepsi sette iddia konusu olayı görmediğini söylemiştir. Hayatımın baharındayken gerçekle ilgisi olmayan bir ithama karşı kendimi savunmak zorunda olmanın ağırlığını yaşıyorum. Bunun hesabını kim verecek?" dedi.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 32

    Kayalar oyularak yapılan Pedromida Kilisesi definecilerin hedefi haline geldi

    Trabzon'da oldukça dik ve engebeli araziden yürüyerek ulaşılan Pedromida Kilisesi, defineciler tarafından talan ediliyor.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

  • 33

    İbo Show 12. yeni bölüm tanıtımı

    Yeni bölümüyle 6 Şubat Cumartesi, saat 20.00’de Star’da ekrana gelecek olan İbo Show'da Kamuran Akkor, Gülden Karaböcek, Ayşe Mine, Faruk Tınaz ve Ahmet Selçuk İlkan bir araya geliyor.

    HABER DETAY - TIKLA İZLE

  • 34

    Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi projeleri belirlendi

    İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenen Köprüde Buluşmalar Film Geliştirme Atölyesi’ne katılacak 12 kurmaca ve 3 belgesel film projesi belirlendi. Köprüde Buluşmalar, 4-9 Nisan 2021 tarihlerinde çevrimiçi olarak düzenlenecek.

    HABER DETAY - TIKLA OKU

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız