Paris Hilton nişanlısıyla This Is Paris belgeselinin galasında

Hayatını anlattığı This Is Paris adlı belgeselin Tribeca Film Festivali'ndeki galasına katılan Paris Hilton, kırmızı halıda nişanlısı Carter Reum ile poz verdi. Hilton, şubat ayında nişanlandığı Reum'u kırmızı halıda öpücüklere boğdu.

Haberler ntv.com.tr 21.06.2021 - 14:21

  • 1
    Hilton Ailesi’nin en ünlü üyesi Paris Hilton’un hayatı belgesele konu oldu. 40 yaşındaki Hilton otelleri varisinin hayatını anlatan This Is Paris adlı belgesel, eylül ayında yayınlanacak.
  • 2

    Hilton, filmin 2021 Tribeca Film Festivali kapsamında yapılan galasına katıldı. Hilton’ı galada, nişanlısı Carter Reum ve kız kardeşi Nicky Hilton Rothschild yalnız bırakmadı.

  • 3
    Galada Lanvin imzalı bir elbise ile boy gösteren Hilton, nişanlısı Carter Reum ile kırmızı halıda öpüşme pozu da verdi.
  • 4
    Hilton, kırmızı halıda filmin yönetmeni Alexandra Dean ile de birlikte fotoğraf çektirdi.
  • 5

    Festivalde filminin gösterilmesiyle ilgili sosyal medya paylaşımı yapan Hilton, "Alexandra Dean'in yönettiği This Is Paris filmimin Tribeca Film Festivali'nde gösterilmesinden gurur duyuyorum" mesajını yazdı. Hilton ayrıca, "Film geçen yıl seçilmişti ancak Covid nedeniyle gösterimini yapamadık. Filmi beyazperdede yeniden görmekten dolayı çok heyecanlıyım" ifadesini kullandı. 

  • 6

    "ÇOCUKLUĞUMDA HİÇ KİMSEYE ANLATMADIĞIM ŞEYLER OLDU"

    This Is Paris filmi 14 Eylül’de Paris Hilton'un YouTube kanalında yayınlanacak.

    Hilton'ın, daha önce filmin tanıtımında, “Hiç kimse gerçekte benim kim olduğumu bilmiyor. Çocukluğumda hiç kimseye anlatmadığım bazı şeyler oldu. Hala bunlarla ilgili kabuslar görüyorum” sözleri dikkat çekmişti. Amerikan medyası, belgeselin tanıtımında yer alan bu sözlerle, Hilton’un gençliğinde yaşadığı ruhsal sorunlara işaret ettiğini tahmin etmişti. 

    Hilton, belgeselle ilgili ünlü talk show sunucusu Jimmy Kimmel’e verdiği röportajda hislerini şöyle anlatmıştı:

    “Çok heyecanlıyım ama aynı zamanda gerginim. Bu filmde konuşulan konular daha önce hiç konuşmadığım çok fazla kişisel ve travmatik deneyimlerdi. Dolayısıyla bunları kamuoyu önünde konuşmak çok zor.”

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız