Prens Harry özel uçakla Prens William ekonomik uçtu

Meghan Markle ve Prens Harry'nin bir hafta içinde üç kez özel jetle seyahat etmesi ve İngilizlerin tepkisine yol açmasının ardından Prens William ve Cambridge Düşesi eşi Kate Middleton ile çocukları Norwich kentinden İskoçya'ya ucuz havayolu şirketi Flybe ile uçtu.

Haberler 24.08.2019 - 11:22

  • 1
    Meghan Markle ve Prens Harry'nin bir hafta içinde üç kez özel jetle seyahat etmesi İngilizlerin tepkisine yol açtı. İngiliz basını, çevre konusunda duyarlı olduklarını her fırsatta dile getiren kraliyet çiftinin lüks tercihleriyle tezat oluşturmasına vurgu yaptı.


  • 2
    Bu gelişmelerin ardından İngiltere'de kraliyet tahtının ikinci varisi Prens William ve Cambridge Düşesi eşi Kate Middleton ile çocukları Norwich kentinden İskoçya'ya ucuz havayolu şirketi Flybe ile uçtu.

  • 3
    Şirketin internet sitesine göre Norwich-Aberdeen uçuş biletleri için 73 sterlin (yaklaşık 513 TL) ödendi.


  • 4
    Geçtiğimiz günlerde özel uçakla İbiza'ya giden Prens Harry ve Megan Markle'a sosyal medyada ağır eleştiriler yöneltilmişti.


  • 5
    Temmuz'da Instagram hesabında "Dünyamızda yaklaşık 7,7 milyar kişi yaşıyor. Her bir seçim, her bir karbon ayak izi, her bir eylem fark yaratır" diyen Prens Harry, sosyal medyada iki yüzlü davranmak ve samimi olmamakla suçlandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız