Prenses Beatrice gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu

İtalyan emlak kralı Edoardo Mapelli Mozzi ile temmuz ayında Windsor Sarayı’nda evlenen Kraliçe II. Elizabeth'in torunu Prenses Beatrice, gizli düğünü hakkında ilk kez konuştu. 

Haberler 28.09.2020 - 15:14

  • 1
    Prenses Beatrice, emlak geliştiricisi Edoardo Mapelli Mozzi'yle evlendiğinden bu yana gizli düğünü hakkında açıklamalarda bulundu.

  • 2

    Prenses Beatrice, bakımevinin düzenlediği Çocuklar İçin Yaz Sanat Yarışması'nın aralarında sanatçı olmak isteyen ve "Russel ayısı" maskotunu resmeden, sanatçı olmaya can atan bir çocuğun da bulunduğu kazananlarının düğüne katıldığını açıkladı.

  • 3

    "Çünkü bu yaz evlenme şansım oldu ve çok eğlenceliydi" diyen Beatrice, "Ama kıyafetleri içinde Russell Ayısı'nın göründüğü kadar akıllı göründüğümden emin değilim" ifadeleri kullandı.

  • 4

    Çiftin gizli düğünü, 17 Temmuz'da Windsor'daki All Saints Kraliyet Şapeli'nde Kraliçe ve Edinburg Dükü'nün katılımıyla gerçekleşmişti.

  • 5

    Prenses, düğün için kendisine kraliçe tarafından ödünç verilen vintage bir elbise giymişti. Perşembe ziyaretçilere açılan sergide Beatrice'in gelinliği, düğün ayakkabıları ve gelin buketinin kopyası da yer aldı.

  • 6
    Serginin ziyarete ev sahipliği yapan küratörü Caroline de Guitaut, "Elbisesine yeniden kavuşmak ve elbiseyi devlet yemek salonundaki sergi kapsamında görebilmek onun için gerçekten güzel bir andı. Gerçekten ama gerçekten çok mutlu görünüyordu ve onunla elbisenin geçmişi, elbisenin Kraliçe tarafından giyilmesi ve elbiseyi gelinlik haline getirmek için yapılan değişiklikler hakkında konuştuk" ifadelerini kullandı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız