Survivor'a damga vuran kavgalar (Serhat Akın'da Eser West'e özür)

Survivor'da 2017'de final heyecanı başladı. Ada koşullarıyla mücadele eden yarışmacılar arasında tansiyon sık sık yükselmişti. Açlık ve uykusuzluğa bir de yarışma adrenalini eklenince kavgalar kaçınılmaz olmuştu. İşte özellikle Survivor 2017'ye damga vuran kavgalar...

Haberler 21.06.2017 - 21:55

  • 1
    Survivor 2017'de finale 1 gün kala Kıbrıs'ta düzenlenen yarı final canlı yayında Serhat Akın, Eser West'ten özür diledi. Serhat Survivor'da yaşadıkları kavga nedeniyle canlı yayında söz alarak, "Eser'den özür dilemek istiyorum. İyi bir insan olduğuna inanıyorum. Bugünü bekledim, özür dilemesem vicdan azabı çekerdim" dedi.
  • 2
    Daha sonra söz alan Eser West ise, "Açlık rekabet ortamında olabilecek şeyler. Evet tatsızlıklar yaşandı. Ancak Serhat Akın bu konuşmasıyla bu saatten sonra Serhat Akın değil Serhat abidir" diyerek yerinde kalkarak alkışlar eşliğinde Serhat Akın'a sarıldı.
  • 3

    NE OLMUŞTU?

    Serhat Akın ile Eser West

    Oyunlarda büyük bir hırs sergileyen Furkan Kızılay gönüllüler takımından Sadin Bakır'a oyun kaybetti. Sinirlerine hakim olamayan Furkan hırsını çimlerden çıkardı. Ancak gönüllüler takımından gelen tepkiler sonrası Furkan kontrolünü kaybetti ve Eser West'e hakaret etti. Eser West'in de karşılık vermesi üzerine
    Serhat Akın araya girip 'Sen konuşma, sen akıllı olacaksın' dedi ve tansiyon yükseldi. Takı arkadaşlarının araya girmesiyle sakinleşseler de ikili arasında daha sonra başka bir ödül oyunu sırasında sözlü tartışma yaşandı. 

  • 4

    İKİNCİ OLAY

    Eser West - Serhat Akın

    Survivor'ın 14 Şubat'ta yayınlanan ödül oyunu bölümünde Çılgın Sedat ufak bir sakatlık yaşadı ve parkuru yarıda bıraktı. Sedat yerde acı içinde kıvranırken Eser West; takım arkadaşı Volkan'a "İşte böyle olur. Devam et, devam et" dedi. Bunun üzerine Furkan Kızılay, Eser'e, "Ne acımasız adamsın" diye çıkıştı. Eser ise "ne alaka" diye yanıt verdi. Bunun üzerine sinirlenen Serhat Akın, "Konuşma sen" diyerek Eser'in üzerine yürüyünce gergin anlar yaşandı. İkiliyi ayırmak için ilk olarak gönüllüler takımında Gökhan ve daha sonra takım arkadaşları araya girdi. "Gel buraya" diye bağıran Serhat'ın ağzını İlhan Mansız kapatarak sakinleştdi. 7 kişinin Serhat Akın'ı zor sakinleştirdiği olay sonrası Acun Ilıcalı konseyde iki yarışmacıyı da uyardı.

  • 5

    Sabriye Şengül-Serhat Akın

    "Boğa moğa dinlemem atarım tekmeyi"

    'Survivor 2017'nin 11.haftasına Serhat Akın ile Sabriye Şengül arasındaki kavga adeta damga vurdu.

    Elenme adayı olan Sabriye, ada konseyi sonrası takım arkadaşına Serhat'la tartışması sonucu tekme atmaya çalıştığı ve hakaret ettiği görüldü.

    Bu görüntülerden sonra Acun Ilıcalı, "bundan sonra sinirine hakim olamayan yaptırıma hazır olacak. Yarışmacıların haklarını korumak zorundayız. Bu son uyarımızdı." açıklamasını yaptı.

    Sabriye ise Serhat'a söylediklerinden dolayı pişman olduğunu söyleyerek özür diledi.

  • 6
    Berna Keklikler-Elif Şadoğlu

    Survivor'un 10. haftasında Berna ile Elif birbirlerinin arkalarından konuştuklarını iddia ederek kavga etti. Önce seslerin yükseldiği kavgada ikili, fiziki müdahalelerde bulunarak birbirlerine üstünlük kurmaya çalışırken takım arkadaşlarının Berna ile Elif’i güçlükle ayırdı. Acun Ilıcalı is yaşanan bu kavgayla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.
  • 7

    Fatih, Erdi ve Eser West


    Ünlüler ile gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyununda sinirler gerildi. Sabriye'nin yarışması sırasında gönüllüler takımından Eser'in tezahüratına sinirlenen Fatih Hürkan, galibiyet sevincini Eser'e hakaret ederek paylaştı. Ortam gerilmesi Fatih ile Erdi'yi karşı karşıya getirdi. Ünlüler takımından Fatih'in gönüllüler takımından ise Eser ve Erdi ile olan kavgasını Acun Ilıcalı araya girerek önledi. Konseyde başta Fatih olmak üzere tüm yarışmacılar özellikle şiddet yanlısı fiziki tepki konusunda uyarıldı ve ceza verildi. Fatih, takımın ilk kazanacağı ödül oyunundan yararlanamayacak.
  • 8

    Fatih ve İlhan Mansız

    Fatih'in yaşadığı bu gerginlik akıllara İlhan Mansız ile aralarında yaşanan tartışmayı getirdi. Fatih Hürkan'ın parkuru erken bitirmesine rağmen başarılı atışlar yapmaması nedeniyle rakibine yenilmesi benchte tansiyonu yükseltti. Survivor 2017 iletişim ödülü oyununda İlhan, Fatih'i konsantre olmadığı yönünde eleştirdi. İlhan Mansız'ın sözlerine Fatih Hürkan'ın verdiği yanıt üzerine karşılıklı söylenen sözler tansiyonu yükseltti. Fatih ile İlhan arasında yaşanan sürtüşme araya girenler sayesinde önlense de tartışma uzun süre devam etti. Ancak Dominik Adası'nda yaşanan kavgalarda hep Fatih yoktu. Takımlar kendi aralarında bile tartıştı.

  • 9

    Volkan ile Gökhan


    Survivor'ın 4. haftasında eleme adayı 5 kişinin de gönüllüler takımı içinden çıkması adayı karıştırdı. Kendi aralarında problemler yaşayan takımda Gökhan ve Volkan yine karşı karşıya geldi, sesler yükseldi.

    Pazartesi günü oynanan ödül oyunu öncesi ise Gökhan'ın "ben oynamayacağım" diyerek rest çekmesi gerginliği artırdı. Volkan'ın bu laf üzerine sinirlenerek "kıvırma" dedi. Bu atışmalar üzerine Volkan ile Gökhan arasında ikinci kez yaşanan kavga sonrası ipler iyice koptu.

  • 10

    Gökhan ile Erdi

    Survivor'da yine 4. haftaki dokunulmazlık oyunları öncesinde heyecanlı anlar yaşandı. Gönüllüler adasında Erdi, Berna ve Gökhan birbilerine girdi. Gökhan'ın takım arkadaşlarını eleştirmesi gönüllüler adasında gerginliğe neden oldu. Önce Gökhan ile Erdi arasında sert bir tartışma yaşandı. İki yarışmacının da sesleri yükseldi hatta birbirlerinin üzerine yürüdüler. Ancak bu tartışma Berna'nın devreye girmesiyle başka bir boyut kazandı.

  • 11

    Erdi ile Berna

    Survivor'ın ilk gününden itibaren birbirlerine yakın olarak bilinen Göz6 şampiyonları Erdi ve Berna arasında gerilim yükseldi. Berna, Erdi'ye kendi adına konuşamayacağını söyledi. Erdi bu sözlere "Sen sus" diye karşılık verince ikili arasında köprüler şimdilik atıldı.

  • 12

    İlhan Mansız- Çılgın Sedat

    Elbette tartışmalar ve kavgalar sadece gönüllüler adasında yaşanmadı hatta yarışmalara bile sıçradı. Ünlüler ile gönüllüler arasında oynanan ödül oyununda ilk turu gönüllüler kazanırken, ikinci turu ise ünlüler farklı kazandı ve yarışma final turuna kaldı. Final turu başlamadan önce ünlüler takımında oyuncu eşleşmeleri hakkında karar verilirken İlhan Mansız ile Çılgın Sedat arasında tartışma yaşandı. Sedat'ın şov yaptığını söyleyen İlhan Mansız, "Belirlenmiş bir karar var. Sen şu anda şov yapıyorsun. Şov yapmayı bırak." şeklindeki sözlerine kızan Sedat, "Bana şov yapma diyemezsin." dedi ve ikili arasında gergin anlar yaşandı. İlhan Mansız daha sonra birebir konuştuğu Sedat'a "Beni dinle. Dinlemiyorsan o zaman git." diye çıkışırken, Sedat ise "Beni itemezsin. Bana bağırma ve düzgün konuş" şeklinde sitemde bulundu.

  • 13
    Anıl ile Gökhan

    Gönüllüler adasında Anıl ile Gökhan adasında tartışma çıktı. Gönüllüler takımında Gökhan, Anıl'ın kendisiyle ilgili sözlerine sinirlenerek "Beni kısa sürede tanıyamazsın" diyerek tepki gösterdi. İkili arasında "Benim hakkımda konuşamazsın" sözleriyle sesler yükseldi. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle Anıl ve Gökhan sakinleşti.
  • 14
    Berna, Pınar ve Sabriye

    Ünlüler takımının kadın yarışmacıları Sabriye ile Pınar Saka ve Berna arasında iş paylaşımı sonucu tartışma yaşandı. Ödül oyunu sonrası adada iş bölümü yapan ünlüler takımından Berna ve Pınar, Sabriye'ye ne iş yaptığını sorunca ortalık karıştı. Birbirinini üzerine yürüyen Sabriye ile Pınar'ı takım arkadaşları sakinleştirdi.
  • 15

    Seda, İlhan Mansız, Serhat Akın ve Erdi



    Ödül oyununda karşı karşıya gelen iki takım arasındaki ilk tur mücadelesini gönüllüler farklı bir skorla kazanırken, ikinci turda ise galip gelen taraf ünlüler oldu. İkinci turda oynanan yarışmalarda Ünlüler takımında oyun alanında üst üste yapılan aynı hatalara kenarda İlhan Mansız sinirlendirdi. İlhan "Konsantre olmuyoruz. Sürekli aynı hataları yapıyoruz" dedi. Seda "Şimdi bir şey söyleme. Oyun bitsin, ondan sorna konuş" diye cevap verince İlhan Mansız, "Her şey atlama. Keyif yapmaya mı geliyoruz buraya? diye sitem etti.

    İlhan Mansız gibi Seda'nın sözlerine sinirlenen Serhat Akın da, "Her şey atlıyorsun. Bir şeye karışma" diyerek tepki gösterdi. Bu anda oyun alanında gönüllüler takımından Erdi ile Seda Demir arasında tartışma çıktı ve Seda'nın cevap vermesi üzerine bu kez Serhat Akın tepki gösterirken, yaşanan gerilime dahil olan Furkan Kızılay, Serhat Akın'ı sakinleştirmek için kenara doğru çekti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız