7 günlük bebek Covid-19 teşhisiyle hastaneye yatırıldı

Kıbrıs Rum kesiminde 7 günlük bebeğe Covid-19 teşhisi konuldu. Sıkı takip altında tutulan bebeğin, durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 18.08.2021 - 16:50

Kıbrıs Rum kesiminde 7 günlük bebekte yeni tip corona virüs (Covid-19) teşhisiyle hastaneye yatırıldığı belirtildi.

Alithia gazetesinin haberinde, Rum kesiminde 7 günlük bebekte Covid-19 tespit edildiği, hastaneye yatırılan bebeğin yeni doğan uzmanı doktorlar tarafından sıkı takip altında tutulduğu ifade edildi.

Haberde, 7 günlük bebeğin yanı sıra 14 aylık bir bebek ve 2 yaşındaki bir çocuğun Covid-19 tedavisi gördüğü, durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

Kıbrıs Rum kesiminde vaka sayılarının yüksek seyretmesi nedeniyle sağlık sisteminin zorlandığı vurgulanan haberde, yoğun bakımlarda tedavi gören hasta sayısının fazla olması nedeniyle hastanelerin alarm verdiğinin altı çizildi.

Rum kesiminde, toplamda 109 bin 665 Covid-19 vakası görülürken virüs nedeniyle 464 kişi hayatını kaybetti.
AŞILI-AŞISIZ FARKI RÖNTGEN FİLMİNDE: ÜÇ COVİD-19 HASTASININ AKCİĞERLERİ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız