Tıp Fakültesi Hastanesinde doktorlar da dahil 100 kişi zehirlendi

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde aralarında doktorların da olduğu yaklaşık 100 personel, dün akşam yemeğinin ardından karın ağrısı ve bulantı şikayetiyle acil servisi başvurdu.

Haberler ntv.com.tr 01.06.2017 - 13:23

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dün akşam yemeği ve iftarın ardından aralarında doktorların da bulunduğu yaklaşık 100 personel, bulantı ve karın ağrısı şikayetiyle acil servise başvurdu.

Hürriyet'in haberine göre, hastanenin acil servisinde tedaviye altına alınan 60 kadar personel kısa bir sürede taburcu edildi. Yaklaşık 40 personel ise acil serviste müşade altına alındı. Zehirlenme şüphesiyle acile gelen personelin mercimek çorbası, kızartma, tavuk ve dondurmanın yer aldığı menüden zehirlendikleri tahmin ediliyor.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi, yemekten şüphe edildiğini ancak yemeyen bazı personelin de zehirlenme şüphesiyle acil servise başvurduğunu belirterek, zehirlenmenin nereden kaynaklandığının araştırıldığını söyledi.

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü de Tıp Fakültesi Hastanesi’nde dün çıkarılan yemeklerden incelenmek üzere numune aldı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız