Bu gişede bilet yok

Sanat bugünlerde kapalı gişe... Yıllar sonra tiyatroya geri dönen Şener Şen'in rol aydığı Zengin Mutfağı'ndan Alice Müzikali'ne, Ozan Güven ile Günay Karacaoğlu'nu aynı sahneden buluşturan Don Kişot'um Ben'den Dünyada Karşılaşmış Gibi'ye ve biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus'a; gitmenin, görmenin duymanın mucize haline geldiği eserler seyirciyle buluşuyor. Gelin bilet bulmanın birer mucize haline geldiği o işlere bir bakalım...

Haberler 09.02.2019 - 16:11

Şener Şen 14 yıl sonra tiyatro sahnesine daha önce de rol aldığı Zengin Mutfağı ile döneceği için heyecanlıydı. Bizim Gece Gündüz canlı yayınına ilk oyunun ardından katılmaya karar verdi. İşini sahiplenen bir oyuncunun kararına saygı duyduk. Prömiyere katılan misafirlerin ağzından hep aynı cümleyi duydum: Bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim! Şener Şen’in varlığının yanı sıra Vasıf Öngören’in kaleminin inceliği ile genç oyuncuların başarılı performansları da seyircisi etkilemişti. DasDas’ın yeni ve büyük salonunda oynanan “Zengin Mutfağı” 2 aydır kapalı gişe mutluluğunu yaşıyor.

ZENGİN MUTFAĞI YENİDEN SAHNEDE - VİDEO

DON KIŞOT’UM BEN

Ozan Güven’i tiyatro sahnesinde gördüğümüz an, yüzyıllar önce yaşanmış gibi. Ona ve seyirciye de öyle gelmiş olacak ki Baba Sahne’de ilk günden beri oturacak yer bulunmuyor. Şener Şen gibi 14 yıl sonra tiyatro sahnesine dönen Ozan Güven çılgın asilzade Don Kişot’a, Günay Karacaoğlu ise silahtarı Sancho Panza’ya hayat veriyor.

Bu muhteşem ikilinin yanı sıra oyunda; Nazlı Tosunoğlu, Ömür Arpacı, Serhan Ernak, Nur Erkul, Dilşad Bozyiğit, Diren Polatoğulları, Enis Aybar, İbrahim Aladağ, Tuğba Eskicioğlu ve Kamran Velicanov rol alıyor. Size bir de iyi haberim var. Oyun, 9-10 Şubat’ta UNIQ Hall’de, 19 Şubat’ta ise Zorlu PSM’de ek oyunlarla tiyatroseverlerle buluşacak.

ALICE MÜZİKALİ
Alice Müzikali’ne internet üzerinden bilet almak isterseniz karşılaşacağınız kelimeler şunlar: Daha sonra tekrar deneyin ve tükendi! Böyle böyle, yaz aylarına kadar gidiyorsunuz. Ya da birinin hayatında öyle bir dönüm noktası yaşanıyor ki, oyuna gitmekten vazgeçiyor ve siz o boşluğu yakalayıp derhal bilete konuyorsunuz. Yani müzikale bilet bulmak, tıpkı Alice masalı gibi imkansızlıklarla dolu.

Serdar Biliş’in yönetmenliği, Beyhan Murphy’nin koreografisi, Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Enis Arıkan, Şükrü Özyıldız, İbrahim Selim ve Merve Dizdar’ın oyunculukları daha ilk temsilin ardından dilden dile dolaşmaya başladı.

DÜNYADA KARŞILAŞMIŞ GİBİ
Berkun Oya’nın yazıp yönettiği Dünyada Karşılaşmış Gibi ülkenin en iyi oyuncularını dünya gözüyle bir arada görmemizi sağladı. Alican Yücesoy, Defne Kayalar, Fatih Artman, Okan Yalabık, Öner Erkan, Serkan Keskin ve Settar Tanrıöğen’in yer aldığı oyun 20 Kasım 2018’de Volkswagen Arena’da prömiyerini yaptı.

DÜNYADA KARŞILAŞMIŞ GİBİ OYUNU ANLATTI- VİDEO

Biletler saatler içinde tükendi. 2019’un ilk ayında aynı mekanda 3 gece daha kapalı gişe sahnelenen oyunun 24 Şubat’taki biletleri de tükendi. Tek dileğim ömrünüz tükenmeden oyunu izlemeniz.

CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus

Cem Yılmaz'ın yeni gösterisi CMYLMZ Diamond Elite Platinum Plus biletleri saat 11:00'da satışa çıkıp saat 12:00’da tükenince, insan Cem Yılmaz’ın gerçekten diamond, elit ve platinum olduğunu düşünüyor. Filmleri tartışılabilir ancak stand up işleri konusunda en azından benim kimseyle tartışmaya niyetim yok. TİM Maslak Show Center’da sahne alacak Yılmaz’ın Mart ayındaki tüm biletleri tükendi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız