Gal Gadot diziyle dönüyor

Wonder Woman filmiyle yıldızı parlayan Gal Gadot, 1940’lı ve 1950’li yılların ünlü oyuncusu ve önemli bir mucidi olan Hedy Lamarr’ın hayatını anlatan dizide rol alacak.

Haberler 08.08.2018 - 13:13

Wonder Woman filmiyle sinema seyircisinin beğenisini toplayan İsrailli oyuncu Gal Gadot (33), televizyon dizisine hazırlanıyor.

Ünlü yıldızın, efsanevi aktris ve aynı zamanda bugünki Wi-fi teknolojisinin mucidi Hedy Lamarr’ın hayatını ele alan dizide başrolde yer alacak.

The Affair’in yaratıcısı Sarah Treem’in imzasını taşıyacak olan film, Showtime’da yayınlanacak. Mini dizi olarak planlanan yapım, Avusturya’da doğan ve Amerikan film endüstrisinin en büyük yıldızlarından birine dönüşen Hedy Lamarr’ın öyküsünü işleyecek.

Lamarr oyunculuk kariyeri süresince Samson and Delilah, Boom Town ve Come Live with Me gibi ünlü yapımlarda boy gösterdi.

Dünya tarihinde bir filmde çıplak görünen ilk kadın oyuncu olan Lamarr, İkinci Dünya Savaşı sırasında imza attığı buluşun ardından mucit kimliğiyle de tarihe adını yazdırdı.

WONDER WOMAN FRAGMANI 

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız