Gamonya'nın sihirli dünyası kapılarını şenlikli bir gala ile açtı

BKM imzalı sezonun en iddialı çocuk filmlerinden Gamonya: Hayaller Ülkesi’nin galası; filmin tüm oyuncuları ile sanat ve medya dünyasından ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Haberler 05.01.2020 - 15:03

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

10 Ocak Cuma tarihinde gösterime girecek Gamonya oyuncularının filmdeki rengarenk kostümleriyle katıldığı gala organizasyonu yoğun katılıma sahne oldu. Galaya katılan Esra Erol, Seçkin Piriler, Gökhan Mumcu, Pelin Körmükçü, Belçim Bilgin ve Kıraç gibi ünlü isimler kırmızı halıda çocuklarıyla birlikte poz verdi.

Çekimleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Ormanya Doğal Yaşam Parkı’nda kurulan görkemli sette gerçekleştirilen Gamonya: Hayaller Ülkesi’nin yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop oturuyor.

Gamonya: Hayaller Ülkesi’ ekibi, galanın ardından Türkiye turnesine çıkacak ve çeşitli şehirlerde düzenlenecek özel gösterimlerde hayranlarıyla bir araya gelecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız