Oscar adayı Suriyeli yönetmenin ABD'ye giriş izni iptal edildi

Oscar'a aday 'Beyaz Baretliler' kısa belgeselinin görüntü yönetmeni Suriyeli Halid Hatip'in ABD'ye giriş izni iptal edildi.

Haberler Anadolu Ajansı 26.02.2017 - 01:05 Son Güncelleme : 26.02.2017 - 12:32

Oscar'a aday 'Beyaz Baretliler' kısa belgeselinin sinematografı Suriyeli Hatip'in ABD'ye giriş izni iptal edildi.

Yarın gece yapılacak Oscar töreni için İstanbul'dan Los Angeles'a gitmeye hazırlanan 21 yaşındaki Hatip, Twitter hesabından yaptığı açıklamada üç gün havalimanında kaldıktan sonra ABD vizesi olmasına rağmen seyahat etmesine izin verilmediğini ve pasaportunun kabul edilmediğini söyledi. 

Associated Press ajansının haberine göre ise Hatip'in seyahati ABD İç Güvenlik Bakanlığının son dakika kararı ile engellendi.

Kısa belgesel dalında Oscar'a aday gösterilen filmde iç savaş mağduru Suriyelileri kurtarmak için hayatlarını tehlikeye atan beyaz baretliler anlatılıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız