Oyuncu Dieter Brummer evinde ölü bulundu

Home and Away dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu Dieter Brummer, evinde ölü bulundu. 45 yaşındaki Brummer'in ölüm nedenini otopsi raporundan sonra belli olacak.

Haberler 27.07.2021 - 10:01

Avustralyalı oyuncu Dieter Brummer, evinde ölü olarak bulundu. Bir ihbar üzerine Glenhaven Yolu üzerindeki bir evi kontrol etmeye giden polisler, ünlü dizi oyuncusu Dieter Brummer'i evinde yaşamını yitirmiş halde buldu.

Polis raporunda "Evin içinde bir erkek cesedi bulundu, ölümünün şüpheli olmadığına inanılıyor. Adli tabip için bir bilgi raporu hazırlanacak" denildi.

Son olarak Losers dizisinde rol alan Dieter'in ailesi, yaptığı açıklamada, "Yakışıklı, yetenekli, eğlenceli, karmaşık ve sevgili Dieter'imizi cumartesi sabahı kaybettik. Hayatlarımızda büyük bir boşluk bıraktı ve dünyamız asla eskisi gibi olmayacak" dedi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız