Tartışmalı Van Gogh resmi The Wijk Mill satışa çıkıyor

Hollandalı ünlü ressam Vincent Van Gogh'un uzun süredir tartışılan eseri The Wijk Mill, 500 bin euro açılış fiyatıyla müzayedede.

Haberler 28.08.2020 - 09:10

Amsterdam’daki Van Gogh müzesi tarafından hiçbir zaman onaylanmayan, ancak bazı otoritereler tarafından Van Gogh’un 1883-1885 yıllarında gittiği Hollanda’daki Hague Schoool döneminde yaptığı düşünülen tablosu The Wijk Mill, Alman müzayede evi Dechow tarafından satışa çıkarılıyor. 1 Eylül’de müzayedede olacak eserin açılış fiyatı 500 bin euro.

Eserlerini Vincet olarak imzalayan Van Gogh’un, bu eseri van Gogh şeklinde imzalandığı için eser üzerinde tartışmalar uzun yıllardır sürüyor. 1904 yılında Leipzig’de bir tüccar tarafından satın alınan eser daha sonra özel br aile koleksiyonuna geçti.

MODA HAFTASININ ÇEKİMLERİ BİTTİ
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız