Tom Cruise çekim toplantısında (Görevimiz Tehlike 7 için geri sayım)

Ethan Hunt rolüyle bir kez daha seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Tom Cruise (57) Görevimiz Tehlike 7'nin (Mission Impossible 7) çekim toplantısına giderken görüntülendi.

Haberler 25.06.2020 - 12:22

Corona virüsün en fazla vurduğu ülkelerin başında gelen İtalya'daki çekimlerine ara verip Amerika'ya dönmek zorunda kalan Görevimiz Tehlike 7 (Mission Impossible 7) ekibi İngiltere'de çalışmalara başladı.

2021'DE SEYİRCİYLE BULUŞACAK

21 Kasım 2021'de bir kez daha Ethan Hunt rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Tom Cruise (57) filmin Londra'daki çekim toplantısına giderken objektiflere takıldı.

BEKLENMEDİK DEĞİŞİKLİK

İngiltere'de devam edecek çekimler öncesi filmin kadrosunda beklenmedik bir değişik yaşandı. Görevimiz Tehlike'nin kötü karakterlerden birini canlandıracak Nicholas Hoult, filmin kadrosunda ayrılma kararı aldı. 30 yaşındaki oyuncunun yerine ise Cinayetten Paçayı Kurtarmak (How to Get Away with Murder) dizisinde Jorge Castillo karakterine hayat veren Esai Morales kadroya alındı.

ÇEKİMLER CORONA VİRÜS ENGELİNE TAKILDI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız