Yansımalar 1 Şubat’ta Cemal Reşit Rey'de

“Modern hayatın karmaşasına karşı biraz sadelik ve huzur” temasıyla 90’lı yılların başında müzik hayatına başlayan Yansımalar, 1 Şubat’ta Cemal Reşit Rey (CRR) Konser Salonu’nda konser verecek.

Haberler 28.01.2022 - 13:03

Yansımalar, 1 Şubat'ta CRR’de verecekleri konserde, 30 yıllık müzik serüvenindeki klasikleşmiş parçaların yanı sıra, bu konser için özel olarak düzenlenmiş eserleri seslendirecek.

Konserde, Aziz Şenol Filiz ve Birol Yayla’ya; gitarda Cem Tuncer, kontrbasta Erdal Akyol, vurmalı çalgılarda ise Ediz Hafızoğlu eşlik edecek. Konserin başlama saati 20.00.

Müzik sahnesinde 30 yıla damga vuran Yansımalar kendi adlarını taşıyan ilk albümleri Yansımalar'ı 1991 yılında yayınlamıştı. Grup, büyük ilgi gören ilk albümlerinin ardından; Bab-ı Esrar, Serzeniş, Vuslat, Pervane ve Mektup isimli albümleriyle de geniş dinleyici kitlesine ulaşmıştı. 
30 ve 20 TL olan konser biletleri CRR Konser Salonu gişesi ve Biletix’ten edinilebiliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız