"Beşiktaş taraftarlarından da mesajlar aldım"

Fenerbahçe'nin, Osmanlıspor'u 1-0 yendiği maç sonrası taraftarın alkışladığı Jeremain Lens, duygularını paylaşırken, "Sadece Fenerbahçe taraftarı değil, Türkiye'nin her yerinden taraftarlar bana destek oldular. Beşiktaş taraftarlarından da mesajlar aldım" dedi.

Haberler Ntvspor 05.03.2017 - 22:14

Fenerbahçeli Jeremain Lens maçı değerlendirirken, "Türkiye'deki herkese teşekkür ediyorum. Sadece Fenerbahçeli taraftarlar değil, başka takım taraftarları da bana iyi dileklerini ilettiler. Beşiktaş taraftarından da mesajlar aldım. O insanlara çok büyük saygı duyuyorum. Babamı kaybettim ama aklımı tekrar toparlamamın için tek çare futbol oynamak. Bunun için de bu aklımı toparlamak için takımıma katıldım." dedi.

Maç sonu kendisine yönelik tezahüratlar için de taraftarlara teşekkür eden Lens, "Bu insanlara çok büyük saygı duyuyorum. Uzun zamandır burada değilim. Ama bu görüntüler benim taraftarla ilişkilerimin ne kadar harika olduğunu gösteriyor. Her zaman elimden geleni yapıyorum. Zor zamanımda da onlar bana desteğini gösterdiler. Umarım taraftarlar takımın geri kalanına da en iyi desteği gösterirler." ifadelerini kullandı.

Gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili olarak ise Hollandalı oyuncu, "Önümüzdeki sezonla ilgili konuşmak sadece bana bağlı değil. Ben Fenerbahçe'de olmaktan mutluyum. İnsanların benim burada kalmamı istemesi de güzel. Fenerbahçe'de oynamaktan dolayı büyük bir keyif alıyorum. Uzun zamandır burada değilim ama onlar duygularını bana gösteriyorlar. Beni ve takımdaki oyuncu arkadaşlarımı ne kadar sevdiklerini gösteriyorlar. Onlara teşekkür ediyorum." diyerek net yanıt vermekten kaçındı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız