Brezilya farka gitti: 0-4

2010 Dünya Kupası elemelerinde Brezilya, Uruguay'ı deplasmanda 4-0 mağlup etti. Gruplarda oynanan maçların ardından Japonya, Avustralya, Güney Kore ve Hollanda finallere katılmayı garantiledi.

Haberler Ntvspor 07.06.2009 - 00:36

İSTANBUL - 2010 Dünya Kupası elemelerinde Brezilya, Uruguay'a konuk oldu. Brezilya her iki yarıda bulduğu 2'şer golle sahadan 4-0 galip ayrılmayı bildi.

Brezilya karşılaşmanın 12. dakikasında Dani Alves'in attığı golle öne geçerken, 26. dakikada Juan skoru 2-0'a taşıdı. 52. dakikada Luis Fabiano farkı 3'e taşırken, maça son noktayı pelantıdan Kaka koydu ve mücadele 4-0 Brezilya'nın galibiyetiyle sonuçlandı.

Öte yandan Avrupa elemelerinde 9. grupta yer alan Hollanda, İzlanda'yı deplasmanda 2-1 yenerek finallere katılmayı garantiledi.

Asya elemelerinde 1. grupta Japonya ve Avustralya, 2. grupta da Güney Kore 2010 vizesi alan alan diğer takımlar oldular.

PORTEKİZ 90+3'TE GÜLDÜ
Avrupa elemeleri 1. grupta Danimarka deplasmanda İsveç'i 1-0 yenerek finallere gitme yolunda önemli bir galibiyet alırken, aynı grupta Portekiz deplasmanda Arnavutluk'u 90+3'te Bruno Alves'in attığı golle 2-1 yenerek şansını sürdürdü.

İNGİLTERE FİRESİZ
Avrupa elemeleri 6. grupta Kazakistan'ı 4-0 yenen İngiltere 6'da 6 yaparken, gecenin en farklı skorunu ise San Marino'yu 7-0 mağlup eden Slovakya aldı.

Eleme gruplarında toplu sonuçlar, puan durumları, fikstür ve tüm haberler.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız