Erkan Zengin Eskişehirspor'a yakın

Eskişehirspor Kulübü Basın Sözcüsü Rıza Zeydan, Beşiktaşlı futbolcu Erkan Zengin ile anlaşma aşamasında olduklarını söyledi.

Haberler 07.01.2010 - 16:52

Zeydan, Eskişehirspor'un transfer çalışmalarının hızla sürdüğünü belirterek, faydalı olabilecek oyuncuları transfer etmeye çalıştıklarını kaydetti.

Yurt içi ve dışında birçok futbolcuyla görüştüklerini ifade eden Zeydan, ''Belçika'nın birinci lig takımlarından Mouscron takımında forma giyen Bahreynli Jaycee John Okwunwanne'nin transferini de bitirmek üzereyiz. Ancak, söz konusu transferlerde kesin bir sonuca ulaşamadık. Denizlisporlu Fahri Tatan da Eskişehirspor'a gelmek istiyor ve bizden haber bekliyor. Fenerbahçe ile yapacağımız Ziraat Türkiye Kupası maçından sonra yeni transferlere imza attırmaya başlayacağız'' diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız