Ankara'daki köpek katliamında 'kiralık katil' iddiası

Ankara'daki köpek cinayetlerinin arkasında 'kiralık katiller' olduğu şüphesi ağırlık kazandı. İddia, bölgede oturan Levent Ö.'nün 2 kişiye para ve zehirli et verdiği yönünde. Ayrıca olayla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Haberler ntv.com.tr 11.04.2019 - 07:42

Ankara Yenimahalle Turgut Özal Mahallesi'nde önceki gün zehirlenerek öldürülen köpeklerin sayısı 16'ya yükseldi.  

Yapılan ilk incelemede köpkelere zehirli tavuk etlerinin verildiği belirlenirken, polis bölgedeki tüm güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. 

İncele sonucu bölgede oturan Levent Ö.'nün, yanına gelen 2 kişiye para ve içinde zehirli etlerin olduğu poşet verdiği belirlendi. 

Levent Ö., Musa D. ve Aydın G.'nin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Şüphelilerin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerinde, köpekler için getirdikleri zehirli tavuğu ellerindeki poşette taşıdıkları görüldü.

Gözaltına alınan Levent Ö.'nün suçlamaları kabul etmediği, görüntülerde yer alan ve kimlikleri Musa D. ve Aydın G. olarak belirlenen kişilerin köpekleri zehirlemiş olabileceğini, o kişileri de tanımadığını söylediği belirtildi.

Polisin gözaltına aldığı ve oto yıkamacılığı yaptıkları belirtilen Musa D. ve Aydın G.'nin de suçlamaları reddederek, "Biz poşetleri Ulus'ta bulduk. Bunları köpeklere verdik. Etlerin zehirli olduğunu bilmiyorduk. Levent Ö.'nün borcu vardı, onu verdi." dedikleri öğrenildi. 

3 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ 

Öte yandan soruşturmada gözaltına alınan Levent Ö., Musa D. ve Aaydın G.'nin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Gazi Mustafa Kemal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız