Bahçeli: Başbakan ne söylediğini bilmiyor

MHP lideri Devlet Bahçeli, Hopa’daki protestoda ölen emekli öğretmenle ilgili “Üzerinde durmak istemiyorum” diyen Başbakan Erdoğan’ı eleştirdi. Bahçeli, “Ne konuştuğunun farkında değil” dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 01.06.2011 - 15:58

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Niğde mitingi öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bahçeli, bir soru üzerine Başbakan Recep Tayiyp Erdoğan'ın Hopa'da emekli öğretmenin vefatı ile ilgili "Kimliğini bilmiyorum, üzerine de durmak istemiyorum" sözlerini eleştirdi.

Devlet Bahçeli, şunları söyledi:

''Sayın Başbakan, son haftalarda ne konuştuğunun farkında değil. Zannediyorum yorucu bir televizyon programı, yorucu bir açılış töreni yorucu bir seçim faaliyetleriyle ne konuştuğunu fark edemeyecek bir konuma gelmiştir. Adalet ve Kalkınma Partisi yöneticileri onu biraz tatile çekseler iyi olur. Çünkü bir emekli öğretmenin vefatıyla ilgili hiçbir başbakana yakışmayacak sorumlulukla yaptığı açıklamalar var. Bu zatın artık başbakan olarak kalması ülkemiz için bir yarar getirmeyecek.''

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız