Bartın'da 2 ölü yunus sahile vurdu

Bartın'ın İnkum tatil beldesinde 2 ölü yunus sahile vurdu. Yunusların çeşitli yerlerinde rastlanan yara izleri nedeniyle silahla vuruldukları tahmin ediliyor.

Haberler Anadolu Ajansı 08.04.2018 - 17:34

Bartın'ın İnkum tatil beldesinde sahilde gezdikleri sırada kıyıya vuran yunusları gören vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi.

Daha sonra sahile gelen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekibi, yaptıkları incelemede yaklaşık 4 metre uzunluğundaki yunusların çeşitli yerlerinde yara izleri tespit etti.

Hayvanların açıkta öldükten sonra dalgaların etkisiyle kıyıya sürüklenmiş olabileceğini ifade eden yetkililer, yara izlerinin silah kullanılarak oluşturulduğu şüphesi üzerinde duruyor.

İncelemeleri ardından ölü yunuslar, belediye ekiplerince gömülmek üzere katı atık alanına götürüldü.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız