Bozdağ'dan CHP'ye eleştiri

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, dokunulmazlık konusunda CHP’ye eleştirilerde bulunarak, “CHP'lilerin ret oyu vermeleri, HDP ve CHP dayanışmasını deşifre etmiştir” ifadelerini kullandı.

Haberler Anadolu Ajansı 18.05.2016 - 17:51 Son Güncelleme : 18.05.2016 - 17:55

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, milletvekili dokunulmazlıkları konusundaki açık beyanları ve komisyondaki 'evet'in tersi olarak CHP'lilerin TBMM Genel Kurulunda ret oyu kullanmasını, "siyasi iki yüzlülük" olarak değerlendirerek, bunun HDP ve CHP dayanışmasını deşifre ettiğini belirtti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'ye eleştirilerde bulundu.    

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlık konusunda daha önceki açıklamalarını hatırlatan Bozdağ, “Bu açık beyanların ve komisyondaki 'evet'in tam tersi CHP'lilerin TBMM Genel Kurulunda ret oyu kullanması, siyasi iki yüzlülüktür. TBMM Genel Kurulunda dokunulmazlıkların kaldırılmaması için CHP'lilerin ret oyu vermeleri, HDP ve CHP dayanışmasını deşifre etmiştir.

CHP, milleti aldatıyor ve milletin gözünün içine bakarak yalan söylüyor. Sözünün eri olmayan, sözüyle oyu aynı olmayan ahlaktan söz edemez. CHP'nin tutumunun özeti: Gizli oy, açık yalan."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız