Bekir Bozdağ: Bunu ana muhalefetin dillendirmesi anlaşılır değil

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu Afrin harekatına yönelik sözleri üzerinden eleştirdi ve "Bunu ana muhalefet partisinin dillendirmesi anlaşılır gibi değildir" dedi.

Haberler Anadolu Ajansı 10.02.2018 - 14:11

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun Afrin'in içine girilmemesi gerektiği sözlerin eleştirdi.

"Afrin şehir merkezi bu harekatın kapsamı içerisinde olan yerleşim yerlerinden bir tanesidir. 'Afrin şehir merkezine girmeyin' demek, 'oradaki teröristlere dokunmayın' demektir" diyen Bozdağ, şunları kaydetti:

'Orayı PYD, YPG, KCK, PKK teröristlerinden arındırmayın' demektir. Bunu ana muhalefet partisinin dillendirmesi anlaşılır gibi değildir."

ABD'den yapılacak ziyaretleri de değerlendiren Bozdağ, "Bizim herkese söylediğimiz şey şu; bizi anlamaya çalışsınlar. Türkiye'nin kaygılarını anlamaya çalışmaları doğru olanı" diye konuştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız