İsa Çınar olayında cinayet şüphesi: İsa Çınar bulundu mu?

28 yaşındaki İsa Çınar'ın ailesi 11 aydır haber alamadıkları evlatlarının bulunması için Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi. İsa Çınar olayında cinayet şüphesi üzerinde duruluyor.

Haberler 01.06.2023 - 10:14

Bursa'da 11 ay önce kaybolan İsa Çınar'ın hikayesi Müge Anlı İle Tatlı Sert'te ortaya çıktı. Arkadaşlarıyla bağ evine giden İsa'dan o günden beri haber alınamıyor. Ailesi her yerde kaybolan genci arıyor.
Bursa'da kaybolan genç adamın zararlı madde kullandığı ve sebepten hapis yattığı öğrenildi. Gözler, İsa Çınar'ın bağ evinde son görüştüğü arkadaşlarındaydı. Genç adamın yakın arkadaşı Uğur Ayaz tarafından öldürüldüğü iddia ediliyordu. Hakkındaki cinayet iddialarını reddeden Uğur ise "İsa'ya zarar verdiyse Hasan zarar vermiştir..." dedi.

İki gencin aralarında konuşurken şimdiye kadar çürümüştür sözlerini söylediğini anlattı. Yayına telefonla bağlanan bir gögü tanığının sözleri kan dondurdu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız