Kağıthane'de iş merkezinde yangın

İstanbul Kağıthane'deki 7 katlı iş merkezinde yangın çıktı. Yangında can kaybı yaşanmazken, üst katlarda mahsur kalanlar itfaiye ekipleri ve çevredekiler tarafından kurtarıldı.

Haberler NTV Haber, DHA 01.03.2018 - 17:59 Son Güncelleme : 01.03.2018 - 18:00

İstanbul'un Kağıthane ilçesindeki 7 katlı iş merkezinin giriş katında yangın çıktı. Elektrik panosunun alev almasıyla başlayan yangın büyüdü.

İş merkezinde çalışanların kurtarılması için çevredekiler seferber oldu. İtfaiye ekipleri olay yerine beklenirken esnaf bir merdiven getirdi, ilk katlardakiler bu merdivenle tahliye edildi.

İtfaiye ekipleri yangına müdahale edip söndürdü ancak dumanlar nedeniyle iş merkezinin koridorlarında göz gözü görmüyordu. Çalışanlar pencerelerde kurtarılmayı bekledi.

Dumandan etkilenen bir çalışan arkadaşlarının yardımıyla ambulansa taşındı. Yangında can kaybı yaşanmadı. Dumandan etkilenenler ise hastaneye kaldırıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız