Milli kürekçi Muhammed Canşi hayatını kaybetti

İstanbul'da 38 gün önce motosikletle trafik kazası geçiren milli kürekçi, hayatını kaybetti.

Haberler Anadolu Ajansı 13.07.2016 - 13:01

İstanbul'da 38 gün önce trafik kazası geçiren Fenerbahçeli milli kürekçi Muhammed Canşi, tedavi gördüğü hastane yaşamını yitirdi.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşseven, yaptığı açıklamada, motosikletle antrenmana giderken kaza yapan ve başından darbe alan 25 yaşındaki milli kürekçinin hastanedeki yaşam savaşını kaybettiğini söyledi.

Muhammed'in yetenekli ve hedefleri bulunan bir sporcu olduğunu belirten İşseven, sporcuyu genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getirdi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü yayımladığı taziye mesajında "Milli takımımıza ve Fenerbahçemize büyük hizmetleri bulunan merhum Muhammed Canşi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi, yakınları, sevenleri ve tüm camiamıza başsağlığı dileriz" denildi.
Kulüp, Muhammed'in cenaze töreniyle ilgili bilgilerin daha sonra duyurulacağını belirtti.

Galatasaray Kulübü de eski sporcusu Muhammed Canşi için başsağlığı mesajı yayımladı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız