Monetti'den medyaya Ergenekon uyarısı

Avrupa Yargıçlar Birliği Başkanı Vito Monetti, Ergenekon soruşturması konusunda Türk medyasını taraf olmaması konusunda uyardı.

Haberler NTV Haber 16.03.2009 - 18:28

Uluslararası Yargıçlar ve Savcılar Birliği ve Avrupa Yargıçlar Birliği Başkanı Vito Monetti ile çok sayıda Avrupalı yüksek yargıç, Ankara'daki sempozyumda biraraya geldi.

Yargıç Monetti, Ergenekon soruşturması konusunda medyanın taraf olması durumunda savcının objektiflikten uzaklaşacağını söyledi.

Avrupa Yargıçlar Birliği Başkanı Monetti, medyanın dengeli ve doğru bilgi vermesi gerektiğine dikkat çekti.

Sempozyumda konuşan Yargıçlar ve Savcılar Birliği Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu da Cumhuriyet mitinglerinin ikinci iddianamede yer almasına tepki gösterdi.

YARSAV Başkanı Eminağaoğlu, halkın demokratik tepkisini yansıtan bu mitinglerin anayasal düzene kaşı yapıldığı iddiasının tepkisiz korku toplumu hedefinin bir parçası olduğunu söyledi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız