Üç işçinin cesedine ulaşıldı

Şırnak'ta özel sektöre ait kömür ocağında meydana gelen göçükte kalan 3 işçinin cesedi çıkarıldı.

Haberler 03.09.2013 - 14:33

Balveren beldesine bağlı Araköy köyü yakınlarındaki maden ocağında dün meydana gelen göçüğün altında kalan Hüseyin Dekçi (18), Süleyman Gökalp (19) ve Mahmut İçkale'nin (45) cesetlerine ulaşıldı. Arama kurtarma ekipleri ve ocakta çalışan işçiler, iş makinelerinin yardımıyla ilk olarak enkaz altındaki kamyonu çıkardı.

Bunun üzerine çalışmalarını hızlandıran ekipler, işçilerden Süleyman Gökalp'in cesedine ulaştı. Ekipler daha sonra ise Hüseyin Dekçi ve Mahmut İçkale'nin cesetlerini de çıkardı. Cesetlerin çıkarılışı sırasında işçilerin yakınlarını baygınlık geçirdi.

Cesetler, ambulanslarla Şırnak Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

LİSEYİ YENİ BİTİRMİŞTİ
Ahmet ve Sıddıka Gökalp'ın 3 çocuğundan büyüğü olan 19 yaşındaki Süleyman Gökalp'ın bu yıl liseyi bitirdiği öğrenildi. Diğer 2 kardeşi engelli olan Süleyman Gökalp'in, okulun kapanmasıyla birlikte maden ocağında, iş makinası operatörü Mahmut İçkale'nin yardımcısı olarak işe başladığı kaydedildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız