Yolun 3 şeridini kapattı

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı 4 şeritli yolun geçtiği arazinin kendisine ait olduğu iddiasıyla yolun 2 şeridinde ulaşımı engelleyen İbrahim Akbulut, 3'üncü şeridi de trafiğe kapattı.

Haberler Anadolu Ajansı 20.10.2015 - 14:05

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nce "şehir içi yol" olarak kullanılan merkez İlkadım ilçesi Liman Mahallesi Gençlik Caddesi'nin bin 550 metrekarelik bölümünün tapulu arazisi olduğu iddiasıyla mahkemeye başvuran 66 yaşındaki Akbulut, açtığı davayı kazandı.

Bunun üzerine 6 Mayıs 2014'te yolun 2 şeridine moloz dökerek trafiğe engel olan İbrahim Akbulut, geçen süre içinde Büyükşehir Belediyesi ile anlaşamayınca, bu sefer de 3'üncü şeridi güvenlik bariyeriyle ulaşıma kapattı.

Akbulut yola, "Bu cadde tapulu arazim olduğundan kapatılmıştır" yazılı tabela da koydu.

İbrahim Akbulut, “Araziyi belediye kullanmasına rağmen, Maliye bana vergi borcunu ödeme emri gönderdi. Yani arazi benim, vergi borcu benim, kullanan belediye" dedi.

"İnsanlık adına" yolun tamamını ulaşıma kapatmadığını ifade eden Akbulut, belediyeyi de uyardı: “Eğer bir ay içinde anlaşma olmazsa, davulla zurnayla yolu tamamen trafiğe kapatacağım.”

Öte yandan, Samsun Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız