40 milyonluk büyük ikramiyeyi bağışladı

Kanada'da bir adam, piyangodan kazandığı 40 milyon dolarlık ikramiyenin tümünü yaşadığı kentteki kanser araştırma merkezine bağışladı.

Haberler Anadolu Ajansı 17.12.2013 - 20:34

Kanada'nın Calgary kentinde yaşayan Tom Crist isimli şahıs, Lotto Max ve Lotto 6/49 isimli piyangolardan kazandığı toplam 40 milyon dolarlık ikramiyenin tamamını kanser araştırmaları için bağışladı.

40 milyon dolarlık cömertliği üzerine ülke basının ilgi odağı haline gelen Tom Crist, yerel basına yaptığı açıklamada, eşini kanser nedeniyle iki yıl önce kaybettiğini söyledi. "40 milyon dolara ihtiyacım yok" diyen Crist, paranın tamamını Calgary Kanser Merkezi'ne bağışladığını söyledi.

Calgary'nin bugüne kadarki en büyük piyango ikramiyesini kazanan Tom Crist, kazandığını da piyango şirketinden arandığında öğrenmişti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız