Burhan Şeşen ve Gizem Duman evleniyor

Grup Gündoğarken’in usta ismi Burhan Şeşen ve uzun süredir birlikte olduğu Kuzguncuk Sanat’ın kurucusu oyuncu Gizem Duman hayatlarını evleniyor.

Haberler ntv.com.tr 11.11.2018 - 11:49

Müzisyen Burhan Şeşen ve uzun süredir birlikte olduğu Kuzguncuk Sanat’ın kurucusu oyuncu Gizem Duman hayatlarını birleştiriyor. Önceki gün bekarlığa veda gecesi düzenleyen Duman’ı Ayça İnci, Damla Özen, Ezgi Aktan, Özge Eyüpoğlu gibi sanat dünyasından ünlü isimler ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

Partiye katılanlar, 12 Kasım’da Moda Kayıkhane’de yapılacak düğün öncesi yakın dostları Bora Öztoprak’ın ‘Sadece 90’lar’ konseptiyle söylediği şarkılar eşliğinde gece geç saatlere kadar eğlendi.

Gizem Duman, “Düğün günü için çok heyecanlıyız, tüm dostlarımız bizimle olacak. Çok eğlenceli bir gece bizi bekliyor. Öncesinde Yalova’da ailemin düzenlediği bir davet olacak” dedi.

BURHAN ŞEŞEN VE KIZI 19 MAYIS'I NTV'DE KUTLADI

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız