Can Yaman ameliyat oldu (Sağlık durumu hakkında açıklama)

Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakterine hayat veren Can Yaman ameliyat oldu. 29 yaşındaki oyuncu sağlık durumu hakkında açıklama yaptı.

Haberler 09.01.2019 - 08:52

Star TV'de yaz döneminde başlayıp, yeni sezonda da yakaladığı reytinglerle adından söz ettiren Erkenci Kuş dizisinin başrol oyuncusu Can Yaman, gözlerinden ameliyat olduğunu açıkladı.  Yılbaşından önce olması gereken ameliyatı erteleyen Yaman Twitter'dan sağlık durumuyla ilgili bilgi verdi.

"Uzun süredir gözlerimden rahatsızım. Yılbaşından 3 gün önce olmam gereken ameliyatı oldum. Şuan daha iyiyim ama 2 hafta kadar daha bulanık ve kısıtlı görmeye devam edeceğim sanırım... Merak eden, geçmiş olsun dileklerini ileten herkese çok teşekkürler, sevgiler..."

GÖZLÜK TAKMAK ZORUNDA KALDI

Yaman gözlerindeki rahatsızlık nedeniyle rol aldığı Erkenci Kuş dizisinde de gözlük takmak zorunda kalmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız