Chrissy Teigen kaybettiği oğlunu andı

Jack adını verdiği oğlunu dünyaya getiremeden kaybeden model Chrissy Teigen, bebeğinin ölüm yıl dönümünde duygusal bir yazı kaleme aldı. Teigen, oğluna "Hayal edebileceğim en büyük acıyı verdin" sözleriyle seslendi.

Haberler 30.09.2021 - 14:37

Ünlü model Chrissy Teigen, hayatının en acılı yıl dönümünü yaşıyor. Geçen sene ekim ayında üçüncü çocuğuna kavuşmak için gün sayarken doğumdan önce bebeğini kaybeden Teigen, oğlunu duygusal bir paylaşımla andı. Müzisyen eşi John Legend ile hastane yatağında çekilen bu fotoğrafı yayınlayan ünlü model, gönderisine "Ve neredeyse sahip olacağımız oğlumuza... Bir yıl önce sen bana hayal edebileceğim en büyük acıyı verdin" diye yazdı.


ANNE VE BABAN SENİ SONSUZA KADAR SEVECEK

Chrissy Teigen daha sonra da sözlerine ölen bebeğinin, kendisine bu kadar büyük bir acıdan sonra bile hayatta kalabileceğini gösterdiğini ekledi. Teigen, mesajını "Bunu istemesem bile..." diye sürdürdü.

Bebeğine bakamadığını belirten Chrissy Teigen, "Ama sen geldin ve gittin. Bana kendimi sevmeyi ve kendime bakmayı, çünkü bedenlerimizin değerli ve hayatın bir mucize olduğunu gösterdin" dedi. Teigen, mesajını "Anne ve baba seni sonsuza kadar sevecek" sözleriyle sonlandırdı.

ELEŞTİRİLMİŞTİ

Öte yandan Teigen'ın bebeğini kaybettikten sonra hastane odasından yaptığı paylaşımlar, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Instagram hesabından yaşadığı üzücü deneyimini anlatan bir makale yayınlayan Chrissy Teigen, aynı zamanda neden o fotoğrafları paylaştığını da açıklamıştı.

Prens William pitonu, eşi de tarantulayı eline aldı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız