Doctor Who hayranlarıyla buluşuyor

CNBC-e ve Doctor-Who Türkiye Grubu’nun 31 Ocak Cumartesi günü Maslak’ta düzenleyeceği “Doctor Who Hayran Buluşması”nda, Whovianları büyük sürprizler bekliyor.

Haberler ntv.com.tr 23.01.2015 - 14:38

1963 yılında Britanya’da başlayan ve kült yapımlar arasında yer alan Doctor Who dizisinin, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yüzbinlerce hayranı bulunuyor.  Türkiye’de CNBC-e’de yayınlanan dizinin merakla beklenen 8. sezonu, 15 Şubat Pazar 20’de ekrana gelecek. Ancak Türkiye’deki Doctor Who hayranlarını daha birçok sürpriz bekliyor.

WHOVIANLAR MASLAK'TA TOPLANIYOR!

CNBC-e ve Doctor-Who Türkiye Grubu tarafından ilk kez düzenlenen “Doctor Who Hayran Buluşması” Whovianları İstanbul’da bir araya getiriyor. 31 Ocak Cumartesi günü saat 13.30 ila 18.00 saatleri arasında Maslak’taki CNBC-e binasında gerçekleşecek etkinlikte katılımcılar için birçok sürpriz hazırlandı.

Doctor Who macerasının başlangıcını anlatan bir filmle başlayacak buluşma; hediye çekilişleri, Doctor Who Gen TR tarafından gerçekleştirilecek bir sohbet köşesi, gerçek boyutta Doctor Who kartonlarıyla fotoğraf çekimleri ve daha pek çok aktiviteyle devam edecek.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız