'Dünyanın en çirkin köpeği' öldü

"Dünyanın en çirkin köpeği"nin sahibi Terry Schumacher, 15 yaşındaki, ödüllü köpeği Yoda'nın öldüğünü duyurdu.

Haberler 16.03.2012 - 09:58

Tüysüz Çin köpeği ile Chihuahua kırması olan Yoda, geçen yıl Kaliforniya'daki "Dünyanın En Çirkin Köpeği" yarışmasında birinciliği elde ederek ünlenmişti.

Schumacher, terkedilmiş olan Yoda'yı bulduğunda, hayvanın aslında bir sıçan olduğunu zannetmişti. Ama Yoda, yarışmada 1000 dolarlık ödülü kazanmayı başardı.

Perçem perçem tüyleri, bir deri bir kemik tüysüz bacakları olan ve dili hep dışarda dolaşan Yoda, Cumartesi günü uyurken öldü. Yalnızca 800 gram ağırlığında olan Yoda, bir apartmanın arka tarafında bulununcaya dek zorlu bir yaşam sürmüştü.

'ONU ASLA UNUTMAYACAĞIM'
Kalifornia'daki yarışmadan sonra Yoda televizyona çıkmış, hatta görünümlerin tamamen değiştirildiği şovlardan birine bile katılmıştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız